Ballonger Latex Folie Mix Jubileum 18 År - Stora, Glittrande Ballonger för Jubileumsfesten - Födelsedagen

225,00 kr

Hurra! Hurra! 18 årsdagen är speciell dag. Fira med ballonger, tårta, vänner och kul! Födelsedagar är alltid värda att fira, inte minst när man fyller 18 år.

I lager

Produktbeskrivning

Ballonger Latex Folie Mix Jubileum 18 År är perfekta för att fira en speciell 18-årsdag. Dessa jumbo-stora ballonger är tillverkade av högkvalitativ folie och naturlig latex som ger en glittrande och glamorös effekt. Oavsett om det är en pojke eller flicka som firar sin födelsedag, kommer dessa ballonger att vara en perfekt dekoration för jubileumsfesten.

Produktspecifikationer
Antal: 1 set
Mått: Folieballonger 102 cm, Latexballonger 30 cm    
Färg: Guld, silver
Material: Latex, folie
Tema & tillfälle: Jubileum, 18 års dag,  födelsedag
Produkttyp: Ballonger

Går lika bra att fylla med luft som med helium (Vill du att ballongerna skall flyga krävs helium) vi rekommenderar att man använder en ballongpump för att blåsa upp ballongerna.   


Med sin imponerande storlek och glänsande yta kommer dessa ballonger definitivt att bli en iögonfallande detalj på festen. De är även mycket hållbara och långvariga, vilket gör dem perfekta för att skapa minnesvärda ögonblick.

Ballongerna kommer i en mix av latexballonger och guldfolieballonger, vilket ger en festlig och elegant atmosfär. Dekorera festlokalen eller hemmet med dessa ballonger för att skapa en festlig och glädjefylld stämning.

Sätt en personlig touch på festen genom att välja ballonger i den färg som passar bäst till jubilarens personlighet. Dessa ballonger är även perfekta som en present till födelsedagsbarnet.

Skapa en minnesvärd jubileumsfest med Ballonger Latex Folie Mix Jubileum 18 År. Dessa ballonger är både festliga och dekorativa, och kommer definitivt att skapa glädje och skratt under festen. Så fira 18 år med stil och gör festen oförglömlig med dessa jättestora ballonger.

Ballonger av hög kvalitet: Tillverkade av hållbara material som folie och latex för att säkerställa att de inte lätt spricker eller läcker luft, perfekt för att fira jubileum och födelsedagar.
Jätteballonger för imponerande dekoration: Uppgradera ditt jubileumsfirande med dessa jumbo ballonger som kommer att få alla att häpna och skapa en festlig atmosfär.
Glänsande guldfolieballonger: Skapa en elegant och glamorös atmosfär med dessa glänsande guldfolieballonger, perfekta för att fira 18-årsfester och andra jubileumsfiranden.
Mångsidig dekoration för alla tillfällen: Dessa ballonger är perfekta för att dekorera födelsedagsfester, examensceremonier, bröllopsdagsfester och annan festlig tillställning.
Långvariga heliumballonger: Dessa ballonger kan enkelt fyllas med helium för att sväva i luften under lång tid, vilket ger en iögonfallande dekoration som kommer att göra ditt jubileum eller födelsedagsfirande