Ballonger 20 År Födelsedagsfest

225,00 kr
4.5/5

Fira 20-årsdagen med stil och glans med vårt exklusiva ballongset, perfekt för att göra varje fest till ett minnesvärt ögonblick.

Detta set innehåller stora folieballonger med siffrorna "2" och "0" samt 20 metallicballonger i guld och silver, vilket skapar en lyxig och festlig atmosfär.

Ballongerna, som är tillverkade av högkvalitativ latex och folie, kan fyllas med både luft och helium för att passa alla typer av festdekorationer.

Med en enkel uppsättning och imponerande storlek på 30 cm för latexballongerna, är detta set designat för att skapa maximal effekt med minimal ansträngning.

Dessutom erbjuder det en unik möjlighet att skapa en selfie-zon för oförglömliga bilder. Gör ditt firande till en svävande sensation och låt huvudpersonen känna sig extra uppskattad på sin stora dag.

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Gör ditt 20-årsfirande oförglömligt med vårt lyxiga ballongset! Perfekt för alla som planerar en storslagen fest för någon speciell som nått denna milstolpe.


Produktdetaljer:
Antal: 1-set
Mått: Folieballonger 102 cm, Latexballonger 30 cm.  
Färg: Guld, silver
Material: Latex, Folie
Tema: Födelsedag, Årsdag Jubileum
Produkttyp: Ballonger
Går lika bra att fylla med luft som med helium (Vill du att ballongerna skall flyga krävs helium) vi rekommenderar att man använder en ballongpump för att blåsa upp ballongerna.


Med glimmande siffror ”2” och ”0” i elegant foliedesign kommer huvudpersonen verkligen att känna sig uppskattad på sin stora dag. Låt salen eller hemmet skimra med de inkluderade 20 metallicballongerna, där guld och silver blandas för att skapa en festlig atmosfär värd en markering av livets stora ögonblick.

Med en storlek på hela 30 cm når dessa latexballonger en imponerande volym, redo att göra varje partyfoto till ett statement! Oroar du dig för tidskrävande förberedelser? Inga problem! Detta ballongset är en dröm att dekorera med och designat för att ge maximal effekt med minimal ansträngning.

Är du redo för en svävande sensation? Fyll enkelt våra folie- och latexballonger med helium och se dem sväva högt över festfolket. För de som föredrar en mer markbunden stil går det givetvis lika bra att arrangera dem med luft och fästa dem längs väggar eller från taket som en del av en överdådig ballonggirlang.

Visst är det också en fantastisk idé att skapa en selfie-zon där gästerna kan ta bilder med de stora siffrorna och de skimrande ballongerna som bakgrund?


LYXIGT BALLONGSET FÖR FIRANDEN - Lyxigt ballongset för 20-årsfirande med temat födelsedag, årsdag eller jubileum

FOLIE OCH METALLICBALLONGER I GULD/SILVER - Innehåller folieballonger med siffrorna "2" och "0" samt 20 metallicballonger i guld och silver

BALLONGER AV LATEX OCH FOLIE FÖR SVÄVANDE FEST - Ballongerna är gjorda av latex och folie och kan fyllas med luft eller helium för att sväva

DEKORERA FESTLIGT MED MINIMAL ANSTRÄNGNING - Enkelt att dekorera för att skapa en festlig atmosfär med minimal ansträngning

SKAPA EN SELFIE-ZON MED BALLONGER - Idealiskt för att skapa en selfie-zon för gäster med ballongerna som fotobakgrund