Midsommar 2023 - Pynt & Dekorationer

Midsommar 2021 - midsommarfest dekorationer midsommarafton pynt

Midsommar 2022
Dekorationer
och Pynt

Midsommar 2022, Midsommarfest skall vi ha med dekorationer som gula och blå ballonger, vimplar och annat pynt. Duka fram sillen och jordgubbarna samt dans kring midsommarstång. Glad Midsommar.

Midsommarafton 2022 infaller på fredagen den 24 juni

Midsommar är högtiden som firas i den ljuvligaste tiden då naturen visar upp sig i sin vackraste skrud. Drömmen är att kunna sitta ute i en vacker trädgård och njuta av god mat och dryck. Tyvärr är det inte alltid det går.

Om man bjudit in gäster kan det vara kul att göra nåt lite extra På midsommarafton, som att pynta bordet med midsommarpynt i de Svenska färgerna gult och blått. Ballonger är också väldigt trevligt och ger lätt en riktigt festlig stämning. Att pynta med vimplar har blivit väldigt populärt och är vackert att bekläda träden och uteplatsen med.

Glöm inte att ha en midsommarstång, har man en trädgård så fixar man lätt en stång på gräsmattan. Firar man hemma i lägenheten så kan man ha en bordsvariant.

Här hos oss hittar du det mesta man kan behöva för att pynta midsommarfesten ex. ballonger, vimplar, serpentiner och annat till dukningen.

Glad Midsommar!

Det finns 33 produkter.

Visar 1-12 av 33 objekt