Previous
Next

Ballonger 30 År Födelsedag Årsdag Folie Latex Guld Silver 1 Set

225,00 kr
Bespara dig själv besväret med att jaga runt efter ballonger, vi har skapat ett färdigt paket som är lätt att beställa och garanterar att du får tillräckligt med ballonger för ditt födelsedagsfirande!
I lager

Produktbeskrivning

Det är speciellt att fira att någon som fyller 30 år, så låt oss göra den lika festlig, ljus och vacker som födelsedagsbarnet är!

Ta vår ballongblandning av 30-årsjubileumsballonger som hela familjen kan njuta av. Du behöver bara blåsa upp dem med luft eller helium, sedan sätta upp dem och skapa en fantastisk dekoration.
Med det här ballongerna kan du enkelt bocka av dekorationerna!

Fira med stil

Produktspecifikationer
Antal: 1 set
Mått: Folie 102 cm Latex 30 cm
Färg: Guld Silver
Material: Folie Latex
Tema & tillfälle: Födelsedag Årsdag Jubileum
Produkttyp: Ballonger

Trettio är en milstolpe att fira i livet. Det är en viktig födelsedag som vi alla ser fram emot, men låt oss se till att kalaset ger den glädje och skönhet som födelsedagsbarnet förtjänar
Fira 30-årsdagen med en snygg blandning ballonger. Skaffa festmaterial och ballonger med en blandning av modernt och elegant utseende
Dekorera med ballonger och låt festen börja! Om du vill ge din speciella dag en färgstark bakgrund kan du inte gå fel med den här ballongblandningen av härliga 30-årsjubileumsdekorationer.
Ballonger är en klassisk födelsedagsdekoration. Om du fyller 30 år i år och vill fira det med något extra speciellt, kan du välja vårt ballongpaket för 30-årsdagen
Fira med den här mixen av 30-årsjubileumsballonger. Dessutom förtjänar varje firande ballonger och bli överöst med 30 års gratulationer och presenter från familj och vänner.