Röda Ballonger Naturlig Latex 25-pack

64,00 kr

Gör varje tillfälle strålande och färgglatt

Våra röda ballonger är tillverkade av naturlig latex som ger dem en lysande och levande färg. Oavsett om det är en födelsedag, bröllop eller babyshower, kommer dessa ballonger att lägga till den perfekta festliga touchen.

Hög kvalitet som varar

Vi använder endast högkvalitativt naturlatex för att tillverka våra ballonger. Detta gör dem starka och hållbara, vilket innebär att de inte spricker lätt. Oavsett om du vill dekorera taket eller skapa imponerande ballongarrangemang, kommer våra ballonger att hålla sig på plats.

Säkerhet först

Du kan vara trygg när du använder våra röda latexballonger eftersom de är tillverkade av naturlig latex som är giftfri och säker för användning. Du kan njuta av festligheterna utan att behöva oroa dig!

I lager

Produktbeskrivning

Röda Ballonger Naturlig Latex 25-pack är det perfekta valet för att skapa en festlig atmosfär på Alla hjärtans dag, födelsedagskalas, bröllop, babyshower och andra festliga tillfällen. Dessa ballonger är tillverkade av högkvalitativt naturlatex som är både hållbart och lätt att blåsa upp. Du kan vara trygg med att dessa ballonger är giftfria och säkra att använda, vilket gör dem perfekta för både barnkalas och vuxna festligheter.

Produktspecifikationer


Antal i förpackningen: 25 st.
Färg: Röd
Material: Naturgummilatex
Mått: 30 cm
100 biologiskt nedbrytbara
Heliumkvalitet

Med en förpackning på 25 ballonger har du tillräckligt med ballonger för att skapa vackra ballongarrangemang och dekorera taket eller rummet på ett elegant sätt. De röda färgerna ger en festlig touch till ditt evenemang och gör att det blir minnesvärt för alla gäster.

Dessa ballonger är inte bara praktiska och användarvänliga, de är också miljövänliga och tillverkade av naturlig latex. Detta gör dem till ett hållbart val för alla som vill minska sin miljöpåverkan samtidigt som de skapar en vacker festlig atmosfär.

Med sin höga kvalitet och färgglada design är Röda Ballonger Naturlig Latex 25-pack perfekta för att skapa en vacker och festlig atmosfär. Inget evenemang är komplett utan ballonger, och med dessa ballonger kan du vara säker på att ditt evenemang blir en succé. Köp dina ballonger idag och skapa en magisk och minnesvärd upplevelse för dig själv och dina gäster.

Färgglada och lysande: Dessa röda ballonger är tillverkade av naturlig latex som ger dem en ljus och levande färg. De kommer att lägga till en festlig touch till alla evenemang, från födelsedagar till bröllop och babyshower.
Hög kvalitet och hållbara: Tillverkade av högkvalitativt naturlatex är dessa ballonger både starka och hållbara. De kommer inte att spricka lätt och kommer att vara perfekta för att dekorera taket eller skapa imponerande ballongarrangemang.
Säkra och giftfria: Vår röda latexballonger är tillverkade av naturlig latex som är giftfri och säker att använda. Du kan vara lugn och njuta av dina festligheter utan att oroa dig för hälsorisker.
Mångsidiga och dekorativa: Dessa ballonger är perfekta för alla typer av evenemang och tema. Oavsett om det är en födelsedagsfest, barnkalas eller julfest, kan du använda dessa ballonger för att skapa en iögonfallande dekoration.
Ballongerna är mycket vackra att dekorera med och går lika bra att fylla med luft som med helium. Tips - blanda med andra färger till en vacker ballongbukett.