Ballonger med Hjärtan Röda och vita

19,00 kr
4.5/5
Har ni planer på en familjefest, födelsedagsfirande för knattarna, eller kanske tänkt fira kärleken lite extra på Alla Hjärtans Dag? Då har jag en riktig höjdare för er, en samling härliga ballonger som garanterat sätter stämningen!
Vi snackar om ett gäng ballonger som andas kärlek, perfekta för att fira de där speciella tillfällena oavsett om det är en årsdag med din bättre hälft eller möhippan för din bästa kompis.
De blir en perfekt present eller dekoration som blickfång vid entrén, vid matbordet, eller varför inte som en överraskande gest att skicka till någon när du inte kan vara där på plats? 
Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Letar du efter det lilla extra för att piffa till din nästa familjefest eller kanske för att överraska din käresta på alla hjärtans dag? Då har vi precis det du behöver med våra supercharmiga ballonger i ett 8-pack – perfekta för att sprida glädje och kärlek i hemmet!


Produktdetaljer:
Antal: 8-pack
Mått: 30 cm
Färg: 4 Vita och 4 Röda
Material: Naturgummilatex
Tema: Alla Hjärtans Dag, Årsdag, Födelsedag, Möhippa
Produkttyp: Latexballonger


I varje set får du fyra vita och fyra röda ballonger, dekorerade med matchande hjärtan som får stämningen att sväva på moln. Ballongerna mäter bekväma 30 cm när de är uppblåsta och är tillverkade av högkvalitativ latex som säkerställer en långvarig upplevelse av färg och form.

Varje ballong kan fyllas med antingen luft eller helium, beroende på dina önskemål och den effekt du vill uppnå. Med helium kommer ballongerna att sväva i taket och ge en underbar känsla av fest och flärd, medan vanlig luftfyllning håller dem nere på marken vilket kan vara perfekt för ballongdekorationer och bordsdetaljer.

Dessa ballonger är designade för att vara lätta att blåsa upp, även för en oväntad festfixare på språng. Oavsett om du planerar en romantisk middag för två eller en festlig sammankomst för hela släkten, så kommer dessa ballonger definitivt att lyfta atmosfären och tillföra en extra dos av kärlek och omtanke till evenemanget.

Eftersom de levereras i 8-pack har du tillräckligt med ballonger för att skapa en balanserad och vacker dekoration. Du kan arrangera dem på egen hand eller kombinera dem med andra festdekorationer som konfetti, banderoller och ljusslingor för att skapa en ännu mer fängslande festmiljö.

BALLONGER FÖR FAMILJEFESTER OCH ROMANTISKA ÖVERRASKNINGAR - 8-pack ballonger för familjefester eller romantiska överraskningar på exempelvis alla hjärtans dag

SPRID KÄRLEK MED VITA OCH RÖDA BALLONGER - Ballongerna är fördelade i färgerna vit och röd med matchande tryckta hjärtan, mäter 30 cm uppblåsta. Sprid lite kärlek  med dessa vackra ballonger.

NATURGUMMILATEXBALLONGER FÖR ALLA HJÄRTANS DAG & FÖDELSEDAGAR - Tillverkade av naturgummilatex och passar för teman som alla hjärtans dag, årsdagar och födelsedagar

ÖVERRASKA MED BALLONGDEKORATIONER PÅ ALLA HJÄRTANS DAG - Kan fyllas med luft eller helium för olika dekorationseffekter, svävar med helium. Gör alla hjärtans dag till en fantastisk dag

FESTLIGA BALLONGER FÖR BALANSERAD DEKORATION - Tillräckligt antal för att skapa balanserad dekoration, kan kombineras med andra festdekorationer