Dekorationer Alla Hjärtans Dag 1 Set

150,00 kr
4.5/5
Skapa en romantisk atmosfär för alla hjärtans dag genom att använda dessa dekorationer. Vänta inte med att planera alla hjärtans dag!
Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Börja din alla hjärtans dag rätt med detta paket med dekorationer!

Varje dag försöker vi alla hitta lite glädje för att göra våra liv bättre. Oavsett om det handlar om att umgås med vår familj, göra en rolig aktivitet eller hitta någon att dela vårt liv med, är lycka vad vi alla letar efter. Alla hjärtans dag är det perfekta tillfället för två personer att träffas och dela kärlekens glädje. Så oavsett om du tänker på din make, din partner eller till och med en vän, är detta alla hjärtans dag-paket det som kommer att göra deras dag extra speciell.

Njut av dagen med detta Alla hjärtans dag-paket.

Produktspecifikationer
Antal: 1 set
Färg: Röd
Tema & tillfälle: Alla hjärtans dag valentines day
Produkttyp: Paket dekorationer

Innehåller:
1 Röd vimpel med glitter, längd 6 meter, storlek på vimplar: 20 x 30 cm
5 Röda & 5 Transparenta ballonger (fyllda med röd konfetti).
Material: Naturgummilatex. foliekonfetti
Mått: 30 cm
1 hjärtformad folieballong, storlek 46 cm

Njut av dagen med detta Alla hjärtans dag-paket. Kärlek är i luften i februari, och detta paket har alla dekorationer du behöver för att göra din Alla hjärtans dag perfekt! 

Alla hjärtans dag blir enkelt med dekorationer! Om du vill göra något speciellt på Alla hjärtans dag för någon speciell? 

Fira kärleken denna alla hjärtans dag. Paketet innehåller en hjärtformad ballong som säger "I Love You", konfettifyllda ballonger, röda ballonger och en glittrig vimpelgirlang i rött.

Om du vill göra din Alla hjärtans dag perfekt. Oavsett om du är den som letar efter en valentin eller den som hyllar en annans kärlek, kommer dessa dekorationer att göra susen.

Uppgradera din Alla hjärtans dag med detta paket. Skaffa detta paket med dekorationer för att göra ditt firande mycket mera romantiskt och roligare!