Ballonger 24-pack Gul och Blå - Student

64,00 kr
4.5/5
Inför det där stora firandet – kanske ert barns student, en viktig examensdag eller vår kära nationaldag – vill jag tipsa om något som kan lyfta festen till nästa nivå.
Sätt dig in bilden av ett hav av färgglada ballonger som svävar ovanför glada festdeltagare. Visst låter det som en dröm?
Våra ballonger är speciellt utvalda för dessa livshändelser. De är inte bara en visuell fest för ögat, utan också schyssta mot vår miljö.
Det är rätt, vi erbjuder biologiskt nedbrytbara ballonger som kommer att förgylla ert firande utan att lämna ett ekologiskt fotavtryck!
Sådan omtanke om naturen behöver inte komma på bekostnad av feststämningen. 
Färg
Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Är du redo att piffa upp din nästa stora fest? Oavsett om det är studentfirande, nationaldagen, eller midsommar så har vi precis det du behöver för att tillföra lite extra glädje och färg!


Produktdetaljer:
Antal: 24-pack
Mått: 30 cm
Färg: Gul, blå
Material: Naturgummi
Tema: Årsdag, Födelsedag, Studenten, Midsommar Nationaldag
Produkttyp: Latexballonger


Vår 24-pack med latexballonger kan förvandla vilken tillställning som helst till en praktfull fest. Varje ballong blåses upp till 30 cm i diameter, tillräckligt stora för att skapa en stämningsfull effekt men ändå hanterliga att dekorera med. Färgerna är i härligt glada nyanser som verkligen fångar ögat – perfekt för att matcha ditt tema eller bara för att skapa en glad och inbjudande atmosfär.

Dessutom är våra ballonger tillverkade med högsta kvalitet för att säkerställa att de håller hela festen lång. Vilket betyder att du kan fokusera på att ha roligt och njuta av sällskapet med dina vänner och familj.

Och det bästa av allt? Våra ballonger är superenkla att använda.
Du behöver bara en ballongpump eller goda lungor, och sedan är det bara att blåsa upp dem till önskad storlek.


BALLONGER FÖR STUDENTEN & MIDSOMMAR! - Förbered din fest med ett 24-pack latexballonger för extra glädje och färg Passar till studentfirandet och midsommar festen.

FÄRGGLADA BALLONGER I GUL OCH BLÅ - Ballongerna har måttet 30 cm och kommer i färgerna gul och blå. Givetvis kommer de ta feststämningen till topp!

FESTLIGA DEKORATIONER FÖR ALLA TILLFÄLLEN - Lämpliga för olika festteman som årsdag, födelsedag, studenten, midsommar och nationaldag

NATURGUMMIBALLONGER AV HÖG KVALITET - Tillverkade av naturgummi och håller hög kvalitet för långvarig användning

BALLONGER FÖR ALLA TILLFÄLLEN - Enkla att använda, kan blåsas upp med en ballongpump eller med lungkraft