Student Examen Ballonger Set

179,00 kr
4.5/5

Gör varje speciellt tillfälle oförglömligt med dessa förtrollande och färgglada ballonger, perfekta för champagnefrukost, studentfester och alla typer av firanden.

Med ett set som inkluderar hjärtformade ballonger i gult och blått samt bokstavsballonger i elegant silver, skapar du enkelt en stämningsfull och livfull atmosfär som lyfter ditt event till nya höjder.

Ballongernas imponerande storlek, med bokstavsballonger omkring 41 cm och hjärtformade ballonger omkring 46 cm, säkerställer en fotovärdig bakgrund som kommer att dominera festutrymmet.

Tillverkade av hållbar folie och designade för att fira studenten och andra examensdagar, dessa ballonger är ett måste för att hedra prestationer och skapa minnen som varar för alltid. 

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Gör dig redo att lyfta din festlighet till nya höjder med dessa bedårande och färgglada ballonger, perfekt designade för att förgylla din champagnebrunch, studentkalas eller något studentrelaterat evenemang och göra det oerhört oförglömligt.


Produktegenskaper
Antal: 1 kit
Storlek: Bokstavsballonger ungefär: 41 cm. Hjärtballonger ungefär: 46 cm
Färg: Hjärtan 1 i Gult & 1 i Blått, Bokstavsballonger i Silver
Material: Folie
Tillfälle: Studentfirande, Avslutning
Varutyp: Ballonger


Dessa festfyllda ballonger, som står i centrum för din dekoration, säkerställer att din lycka och imponerande framgångar framhävs i varje aspekt av firandet.

Detta kitt med kreativa ballonger innehåller hjärtballonger i blått och gult samt bokstavsballonger i sofistikerad silverfärg, skapar en stämningshöjande och energisk atmosfär.

Med dimensionerna för bokstavsballongerna på ca 41 cm och hjärtballongerna på ca 46 cm, kommer de att ta över festlokalen och skapa en storslagen och bildskön kuliss.

Det rekommenderas att bokstavsballongerna blåses upp med luft (ett blåsrör för enklare uppblåsning ingår).
Hjärtballongerna kan fyllas med antingen helium eller luft.


BALLONGKIT FÖR LYCKLIGA HÄNDELSER - Ett ballongpaket konstruerat för att förhöja stämningen vid tillställningar som champagnefrukost, studentfirande eller motsvarande

BOKSTAVS- OCH HJÄRTFORMADE BALLONGER I PAKET - Paketet innehåller bokstavsballonger på ca 41 cm och hjärtformade ballonger på ca 46 cm

HJÄRTBALLONGER I BLÅTT OCH GULT, SILVERFÄRGADE BOKSTÄVSBALLONGER - Ballongernas färger är blått och gult för hjärtballongerna och silver för bokstavsballongerna

FOLIEBALLONGER LÄMPLIGA FÖR STUDENTEN & EXAMEN - Dessa ballonger är tillverkade av folie och anpassade för evenemang som studenten och examensfirande

BLÅS UPP MED LUFT - Det rekommenderas att bokstavsballongerna fylls med luft medan hjärtformade ballonger kan fyllas med såväl helium som luft