Folieballong Student Nationaldag Gul Blå

41,00 kr
4.5/5

Visst är det kul att fixa till det där lilla extra när det är dags för fest? Det här är något som garanterat kommer att lyfta stämningen och lägga till en färgstark touch till din nästa familjesamling eller barnkalas – denna härliga folieballong!

Funderar du på hur du ska göra studenten, nationaldagen eller midsommarfirandet extra speciellt? Då är den här ballongen perfekt för dig. Den har klara och glada färger i blått och gult, vilket inte bara speglar vår fina svenska flagga utan också en härlig sommarhimmel.

Våra folieballonger är slitstarka och håller sin form och glans länge, så du kan njuta av festdekorationerna hela dagen – och ibland till och med i flera dagar! Men det slutar inte där. Tänk dig vilken fantastisk fotobakgrund det skulle bli för alla gästerna!

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Planerar du en fest snart och vill addera lite extra färg och glädje till kalaset? Då har jag den perfekta grejen för dig – vår superhärliga runda folieballong i ljusa och festliga färger! Stundar det en studentmottagning, eller kanske du och familjen vill piffa till det lite extra för Sveriges nationaldag? Eller har ni en födelsedagsfest på G där barnens ögon kommer att lysa upp vid synen av ballonger?


Produktspecifikationer
Antal: 1 styck
Mått: 46 cm
Färg: Gul och blå
Material: Folie
Tema & tillfälle: Student, nationaldag födelsedag
Produkttyp: Ballong
Självförslutande ventil


Denna gula och blå folieballong passar perfekt för sådana tillfällen. Vår folieballong är inte bara iögonfallande och livlig utan den är också tillverkad av hållbart material som ser till att den svävar högt och lyser upp festen under en längre tid.

Denna färgstarka ballong kommer att vara den perfekta bakgrunden för dina festbilder och lägga till en lekfull touch till ditt evenemang. Tänk dig att kombinera flera av dessa ballonger och skapa en storslagen ballongbukett. Det skulle inte bara vara en härlig dekoration utan också en fantastisk present till någon som förtjänar ett färgsprakande överraskningsmoment.

Med sin gula och blå färgsättning går ballongen utmärkt i samklang med svensk flaggdags firande eller som ett patriotiskt tema vid sportevenemang där vårt lands färger är i fokus.

Den kan också bidra till en gemytlig atmosfär under midsommarfirandet eller lysa upp en vanlig dag när du vill sprida lite extra glädje i vardagen.


FESTLIGA FOLIEBALLONGER FÖR ALLA TILLFÄLLEN - Folieballongen är rund, ljus och festlig, perfekt för olika festligheter - gör varje tillfälle speciellt med en vacker ballong

BÄSTA BALLONGEN FÖR STUDENTMOTTAGNINGAR OCH FESTER - Lämplig för studentmottagningar, Sveriges nationaldag och födelsedagsfester. Bästa ballongen till din bal eller studentfest

FOLIEBALLONG - FÖR LUFT ELLER HELIUM - Ballongens specifikationer inkluderar en storlek på 46 cm, gul och blå färg och är tillverkad av folie. Fyll den enkelt med luft eller helium (ingår ej).

FESTLIGA DEKORATIONER FÖR MILSTOLPAR - Kan användas som dekoration, fotobakgrund eller del av en ballongbukett som present - ett måste när man firar någon som fyller jämt

TEMAFESTER, SPORT OCH MIDSOMMAR - FÖRGYLLER VARDAGEN - Passar för svenska temafester, sportevenemang och midsommarfirande samt för att förgylla vardagen