Previous
Next

Blå Babyshower Ballonger - 8-Pack

41,00 kr

Fira ankomsten av en ny pojke med dessa underbara latexballonger! Denna 8-pack med blåa ballonger är det perfekta sättet att dekorera din babyshower och skapa en festlig atmosfär. Våra ballonger är tillverkade av högkvalitativt latex och kommer att vara en söt och rolig detalj för din fest. Oavsett om det är en pojke eller flicka, kommer dessa ballonger att passa perfekt till din babyshower. Skapa ett minnesvärt arrangemang med våra pastellblåa ballonger, och låt dem bli en del av din festliga dukning. Beställ dina Babyshower Boy Baby Ballonger redan idag och förvandla din fest till en oförglömlig händelse.

I lager

Produktbeskrivning

Ge babyshowern en vacker touch med gender reveal ballonger!

Dessa högkvalitativa latexballonger är 30 cm stora och kommer i blått och vitt, med tryck av "BOY" – perfekta för att skapa en festlig atmosfär på festen eller som en välkomstgest till den nye lille pojken.


Produktdetaljer:
Antal: 8-pack
Mått: 30 cm
Färg: Blå, vit
Material: Latex
Tema: Babyshower, Gender reveal
Produkttyp: Klassiska ballonger

Paketet innehåller 8 ballonger (4 blå och 4 vita) och går lika bra att fylla med luft som med helium, så att de kan sväva majestätiskt under firandet.
Låt dessa ballonger förgylla din nästa fest eller tillställning och skapa minnen som varar länge.


FESTLIGA GENDER REVEAL BALLONGER I BLÅTT OCH VITT MED "BOY" TRYCK: Gender reveal ballonger i blått och vitt med "BOY" tryck för att skapa festlig atmosfär på babyshowern.

PERFEKTA BALLONGER FÖR BABYSHOWER: 8-pack av högkvalitativa latexballonger, 30 cm stora, perfekta för babyshower eller välkomstgest till pojken.

BABYSHOWER SET 4 BLÅ OCH 4 VITA BALLONGER INGÅR: Kan fyllas med luft eller helium, 4 blå och 4 vita ballonger ingår i paketet.

KLASSISKA BALLONGER FÖR BABYSHOWER OCH GENDER REVEAL: Skapa minnen som varar länge med dessa klassiska ballonger för babyshower och gender reveal.

FESTLIGA DEKORATIONER FÖR MINNESVÄRDA TILLSTÄLLNINGAR: Perfekt dekoration för att förgylla festen och skapa en minnesvärd tillställning.