Ballong Boy Folieballonger Latexballonger Babyshower Födelsedag

99,00 kr
4.5/5
Ballonger BOY Folieballonger Latexballonger. Blås upp och häng upp över festbordet, runt väggarna eller utomhus så att dina gäster känner sig riktigt välkomna.
Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Trevlig mix av ballonger bestående av 3 bokstavsballonger och 8 latexballonger. Passar bra till exempelvis en babyshower, dop eller kanske en födelsedag.

Bokstavsballongerna bildar ordet BOY. 
Latexballongerna är 4 vita och 4  blå alla med texten BOY. 

Produktdetaljer: 
Material: Folie och latex 
Mått: Folieballonger 35 cm. Latex 30 cm 
Blåses upp med luft 


Bra storlek, bra blandning på färger! Ballongerna är enkla att både blåsa upp och pynta med, och kan även snyggt matchas med andra latexballonger och kalasdekorationer för en fulländad pyntning. 

Stora, hållbara ballonger med fin lyster! Bara blås upp dem och häng upp över festbordet, runt väggarna eller utomhus så att dina gäster känner sig riktigt välkomna. 

De kommer att bli ett härligt inslag i rummet. Ballonger är alltid ett säkert kort för att höja stämningen på festen. 

Underbara ballonger på babyshowern. Ballonger ger alltid en extra festlig stämning när man pyntar och dekorerar festlokalen med dessa färgglada ting. Få saker skapar så mycket stämning som ballonger. 

Dekorera med ballonger är både fint och roligt! Ballonger, det finns väl inget som är så festligt som ballonger! Och det går att användas till nästan varje festlighet. 

Babyshower, födelsedag, pojke, baby, boy