Stork Babyshower Rosa Folieballong - Söt Dekoration för Nyfödd Flicka

64,00 kr
4.5/5

Denna folieballong är både hållbar och vacker. Dess ljusa färger och lekfulla mönster kommer att skapa en festlig atmosfär på babyshowern. Den är också mångsidig och kan användas som en dekoration på ett barnkalas eller som en fin detalj i barnets rum.

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Stork Babyshower Rosa Folieballong är den perfekta dekorationen för att fira en ny ankommande flicka. Med sin söta storkdesign och färgglada detaljer kommer denna ballong att sätta en leende på allas läppar. Ballongen är tillverkad av högkvalitativt mylar/folie material och har en självförslutande ventil, vilket gör det enkelt att blåsa upp den med helium eller luft. Den är också lätt att fästa och kommer inte att läcka eller sjunka.
 

Produktspecifikationer
Antal: 1 styck
Mått: Bredd: 60 cm. Höjd 78 cm
Färg: Rosa
Material: Folie
Tema & tillfälle: Babyshower
Produkttyp: Ballonger
 

Denna folieballong är både hållbar och vacker. Dess ljusa färger och lekfulla mönster kommer att skapa en festlig atmosfär på babyshowern. Den är också mångsidig och kan användas som en dekoration på ett barnkalas eller som en fin detalj i barnets rum.
 

Med sin charmiga design och högkvalitativa utförande kommer denna ballong att bli ett minnesvärt inslag på babyshowern. Den är en perfekt kombination av stil och glädje. Ballongen är en fantastisk dekoration som kommer att sprida glädje och fira den kommande flickans ankomst. Så låt Stork Babyshower Rosa Folieballong bli stjärnan på ditt nästa evenemang!
 

Denna rosa folieballong med storkmotiv är så söt och perfekt för babyshower och nyfödda.
Färgglad och festlig: Med sina färgglada detaljer blir denna ballong en vacker dekoration på kalaset.
Självförslutande ventil: Ballongen är utrustad med en självförslutande ventil för enkel uppblåsning med helium eller luft.
Hållbar och högkvalitativ: Tillverkad av kvalitetsmaterial som mylar/folie för att säkerställa att ballongen håller länge.
Mångsidig och minnesvärd: Använd denna ballong som dekoration på babyshowern eller spara den som ett minne från den speciella dagen.