Folieballong Babyshower Rosa

64,00 kr
4.5/5

Folieballong Babyshower Rosa. Fira ett nytt liv med en stor, vacker ballong! Stort utbud av fina ballonger - perfekta för en babyshower eller ett dop!

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Välkommen till världen vår lilla prinsessa!

Det allra första du lägger märke till är denna underbara ballong. En vacker och användbar dekoration för babyshower, perfekt för dop eller för att välkomna en nyfödd dotter.

Produktspecifikationer
Antal: 1 styck
Mått: Bredd: 60 cm. Höjd 78 cm
Färg: Rosa
Material: Folie
Tema & tillfälle: Babyshower
Produkttyp: Ballonger


Babyshower? Dekorera rummet med dessa ballonger. Ballonger är väl ändå ett av de mest festliga tillbehören som finns, och det enklaste sättet att få till det där lilla extra på festen.

Givetvis kommer de ta feststämningen till topp! Den här folieballongen är det perfekta valet för dig som anordnar en överraskningsbabyshower åt kompisarna som precis fått barn. 

Dekorera med ballonger är både fint och roligt! Passar perfekt att dekorera med på en babyshower, på barnets första födelsedagskalas eller på ett dop eller namngivningsfest.

Liten detalj som bidrar mycket till festkänslan! Med den här ballongen kommer det inte råda något tvivel om vad det är som väntar den blivande mamman.

Fina ballong som lever upp till förväntningarna. Ska du och kompisarna anordna babyshower för en väninna som ska bli mamma? Då är det förstås en självklarhet att dekorera med denna ballong.

Fest Kalas Bjudning Tillställning Mottagning Dopbekräftelse Baby Shower Ballonger Djurballonger Folieballonger Heliumballonger It's A Girl Nyfödd Rosa Dop Namngivning Gender Reveal