Folieballong 'Baby Boy' Stork 78cm

64,00 kr
4.5/5

Gör er redo för en baby shower eller ett dop som ingen kommer att glömma med den charmiga blå stork-ballongen!

Denna folieballong är den perfekta detaljen för att välkomna den nyaste lilla medlemmen i familjen.

Med sin storlek på 60 cm i bredd och 78 cm i höjd och det bedårande motivet av en stork som levererar en 'Baby Boy', kommer denna ballong att bli centrum för uppmärksamheten och addera en känslomässig och varmhjärtad atmosfär till festen.

Ballongen, som kan fyllas med antingen helium för att sväva vackert eller luft för en mer strategisk placering, är designad för att hålla och skapa minnen som varar.

Skapa en enhetlig look genom att kombinera den med andra dekorationer i temat, såsom ballonger i olika nyanser av blått.

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Förbered för en oförglömlig baby shower eller ett minnesvärt dop med denna iögonfallande blå stork-ballong!
Perfekt för att välkomna världens nyaste lilla herre - denna ballong tar dopdekorationer eller babyshower-dekorationer till nästa nivå och adderar en kreativ och varmhjärtad touch till festen.


Produktdetaljer:
Antal: 1-styck
Mått: Bredd: 60 cm. Höjd 78 cm
Färg: Blå
Material: Folie
Tema: Babyshower Dop
Produkttyp: Folieballong
Kan fyllas med helium eller luft (helium krävs om du vill att ballongen skall flyta)


Med sin gulliga design som framställer en stork som bär på ett knyte där det står "Baby Boy", har denna ballong allt som krävs för att skapa magi på er babyfest! Inte bara är den här heliumballongen en fantastisk fokuspunkt för alla bilder, den symboliserar även den nya resan som ni som blivande föräldrar är på väg att ge er ut på.

Denna folieballong är både stadig och hållbar, och kan fyllas med antingen helium för att sväva änglalikt över gästernas huvuden, eller med luft om du föredrar att placera den strategiskt i rummet. Med dess generösa storlek på 60 cm i bredd och 78 cm i höjd, garanterar den att fånga allas uppmärksamhet.

Skapa en koordinerad temafest genom att kombinera denna blå stork-ballong med andra passande dekorationselement. Kanske matchande ballonger i olika nyanser av blått och vita för att symbolisera moln, eller varför inte vimplar och pom-poms som förstärker feststämningen?

Tänk också på detaljerna – små dekorationer som babyfötter i konfetti eller borddukning i temats färger kommer att addera den där extra touchen som gör eventet ännu mer personligt.BLÅ STORK-BALLONG FÖR BABYSHOWER/DOP - Blå stork-ballong designad för baby shower eller dop för att välkomna en ny liten pojke

BALLONGEN LYFTER FESTDEKORATIONERNA - Ballongen bidrar till att höja festdekorationerna med sin kreativa och varmhjärtade design

FOLIEBALLONG SOM MÄTER 60X78 CM - Produktspecifikationer inkluderar 1 styck folieballong med måtten 60 cm bred och 78 cm hög

FYLL MED LUFT ELLER HELIUM - Kan fyllas med helium för att sväva eller luft för stationär placering

KOORDINERAD TEMAFEST MED MATCHANDE DEKORATIONER - Tips: skapa en koordinerad temafest med matchande dekorationer och detaljer som förstärker temat