Badbomb Barn Frost Frozen Surprise

99,00 kr

Badbomb Frost Frozen 2 med en härlig blåbärsarom gör badet roligt, spännande och gör huden mjukare. Fin present till bästa kompisen eller barnbarnet.

I lager

Produktbeskrivning

Badbomb Barn Frost Frozen Surprise är den perfekta produkten för att göra badtiden extra rolig och spännande för barn. Denna överraskningsfyllda badbomb kommer att ge dem en magisk upplevelse varje gång de hoppar i badkaret.

Produktspecifikationer
Antal i förpackningen: 1 st.
Färg: Turkos eller rosa (slumpvis - kan ej väljas)
Vikt: 80 gram
Innehåller 1 av 6 söta stämplar från Elsa och hennes vänner!

Badbomben är dermatologiskt testad med gott betyg och missfärgar inte hud, hår eller badkar.

Ej lämpligt för barn under 3 år


Badbomb Frozen 2 med en härlig blåbärsarom gör badet roligt, spännande och gör huden mjukare. Badbomben bubblar upp i vattnet, en härlig doft av blåbär sprider sig och spänningen stiger.
Vilken av de totalt 6 st. olika stämplarna finns i badbomben?

Vilken härlig och rolig överraskning! Två saker i en, först badar man i ett härligt skummande bad som doftar underbart och efter badandet kan man göra fina stämplar med Anna, Elsa och deras vänner från Frost.

Med doften av blåbär kommer denna badbomb att lämna deras hud mjuk och väldoftande. Den skapar ett härligt skummande bad som både doftar underbart och ser fantastiskt ut. Barnen kommer att älska att bada i sällskap med sina favoritkaraktärer från Frost - Anna, Elsa och deras vänner.

Denna badbomb är inte bara en rolig present, den är också bra för barnens hud. Den är tillverkad av ekologiska ingredienser och är skonsam mot deras känsliga hud. Badtiden förvandlas till en avkopplande och spännande stund där barnen kan slappna av och njuta av den förtrollande doften och färgerna.

Badbomb Barn Frost Frozen Surprise är perfekt att ge som present till barn, särskilt för födelsedagar, julklappar eller som en belöning. Den är också ett bra val för syskon som vill dela en rolig stund tillsammans i badrummet.

Ge barnen en unik och spännande badupplevelse med Badbomb Barn Frost Frozen Surprise. De kommer att älska den mystiska och förtrollande atmosfären som denna badbomb skapar i badkaret. Beställ din egen idag och låt barnen uppleva lyxen och skönheten i ett Frozen-inspirerat bad.
Badbomb Frozen 2 med en härlig blåbärsarom. Överraska ditt barn med en speciell och mystisk Frozen Badbomb som avslöjar en dold gåva när den smälter i vattnet - en spännande överraskning varje gång!
Upplev spänningen med en överraskningsfylld badbomb - Badbomb Barn Frost Frozen Surprise. Fin present till bästa kompisen eller barnbarnet
Ge ditt barn en lyxig och förtrollande badupplevelse med vår Frozen Badbomb, med en mjuk och omslutande känsla som gör huden strålande och mjuk.
Gör badtiden till en rolig och minnesvärd stund för ditt barn med vår Frozen Badbomb, som skapar ett härligt skummande bad och sprider en underbar doft av blåbär - en perfekt present till barnet som älskar Frost.
Upplev fängslande och magisk badupplevelse med vår Frozen Badbomb för barn - perfekt för att skapa en lugn och avkopplande stund i badrummet.