Badbomb Barn Fruity 5-pack Badbomber

249,00 kr

Gör badet till en fruktig fest!

Ge dina badstunder en ny twist med Badbomb Barn Fruity 5-pack Badbomber! Dessa minibadbomber kommer i underbara dofter som körsbär, lime och ananas. En explosion av färg och doft som kommer att sätta fart på ditt bad!

Våra badbomber är dermatologiskt testade, vilket betyder att de är säkra att använda för alla. Dessutom är de fria från mikroplaster, så du kan bada med gott samvete.

Njut av en fruktig och behaglig doftupplevelse varje gång du hoppar i badet. Badbomberna färgar vattnet, men inte din hud eller ditt hår. Så slappna av och låt dig omslutas av den härliga doften.

Badbomb Barn Fruity 5-pack Badbomber har fått betyget "mycket bra" från TÜV Rheinland efter stränga kvalitetstester. Så du kan vara säker på att du får produkter av högsta kvalitet.

I lager

Produktbeskrivning

Badbomb Barn Fruity 5-pack Badbomber är det perfekta badbombspaketet för ditt barns badrum. Med dessa fruktiga och färgglada badbomber kan du ge ditt barn en rolig och avkopplande badupplevelse.

Produktdetaljer:
5 st. Förpackningar
Varje förpackning innehåller 3 st. Badbomber (totalt 15 badbomber).
Produkten är testad och godkänd av TÜV Rheinland.
Testad av Dermatest Institute med betyget "Mycket bra".
Fri från mikroplaster.
Badbomben färgar inte huden, håret eller badkaret.
Ej lämplig för barn under 3 år.
5 förpackningar, varje förpackning innehåller tre 3 små badbollar med 3 olika dofter: körsbär, lime och ananas. Så badet blir ett fruktigt nöje. Badbomberna bubblar i vattnet och avger sin behagliga doft.
Fritt från mikroplaster. Badtillsatserna fläckar inte huden, håret eller badkaret.

Innehållet har testats av TÜV Rheinland, betygsatt som - mycket bra - av det oberoende Dermatest-institutet.


Dessa 5-pack badbomber är speciellt utformade för barn och kommer i tre olika fruktiga dofter - körsbär, lime och ananas. Varje badbomb är dermatologiskt testad och fri från mikroplaster, vilket gör dem lämpliga för ditt barns känsliga hud.

När du lägger i en badbomb i badkaret kommer den att sprudla och frigöra sin härliga doft. Ditt barn kommer att älska den magiska upplevelsen och den underbara doften som fyller badrummet. Badbomben färgar inte huden, håret eller badkaret, vilket gör den helt bekymmersfri att använda.

Denna produkt har fått betyget "mycket bra" av TÜV Rheinland, vilket garanterar dess höga kvalitet och säkerhet. Den är också lämplig som julklapp, födelsedagspresent eller present till julklappsspelet.

Badbomb Barn Fruity 5-pack Badbomber ger inte bara underhållning, utan har också fördelar för din barns hud. Badbomberna är rika på naturliga ingredienser och badsalt som återfuktar och vårdar huden. Efter ett bad med dessa badbomber kommer din barns hud att kännas mjuk, len och väl omhändertagen.


Innehåller minibadbomber med härliga dofter av körsbär, lime och ananas. Badbomberna kommer i tre olika färger och dofter.
Dermatologiskt testade: Produkterna är säkra att använda och är fria från mikroplaster. Badbomben färgar vattnet, inte huden och håret.
Behaglig doft: Njut av en fruktig och behaglig doftupplevelse i badet. Det här är bästa presenten till en kompis.
Bekymmersfritt stänk: Badbomberna fläckar inte hud, hår eller badkar. Bubblar i badvattnet och sprider en härlig doft.
Betyg "mycket bra" testad av TÜV Rheinland: Produkterna har genomgått stränga kvalitetstester och har fått högsta betyg från TÜV Rheinland.