Badbomb Barn Överraskning Unicorn 2-pack

179,00 kr

Välkommen till en värld full av enhörningar och förbluffande dofter! Med Badbomb Barn Överraskning Unicorn 2-pack får du inte bara färgglada badbomber med enhörningstema, utan också en överraskning i varje bomb. Vilken enhörningsfigur kommer du att få? Det är en spännande hemlighet!

Vi förstår att säkerhet är viktigt när det gäller ditt barns hud. Därför är våra badbomber dermatologiskt betygsatta som "MYCKET BRA" och testade samt godkända av TÜV Rheinland. Du kan vara trygg i vetskapen om att ditt barn har en säker och njutbar badupplevelse.

Perfekt som en liten julklapp eller som en del av en adventskalender. Ge ditt barn något speciellt och unikt med Badbomb Barn Överraskning Unicorn 2-pack. 

I lager

Produktbeskrivning

Badbomb Barn Överraskning Unicorn 2-pack. Skäm bort ditt barn med dessa färgglada badbomber med Unicorn-tema som kommer att göra badstunden till en magisk och förbluffande upplevelse. Våra badbomber är dermatologiskt betygsatta med "MYCKET BRA" vilket betyder att de är säkra för barns känsliga hud. De är även testade enligt kosmetiska riktlinjer för att garantera högsta kvalitet.

Produktdetaljer:
2-pack.
Popcornsarom
Varje förpackning innehåller 1 st. badbomb.
Produkten är testad och godkänd av TÜV Rheinland.
Fri från mikroplaster
Färgar inte huden, håret eller badkaret.

Badbomb Barn Överraskning Unicorn 2-pack - levereras som 2 stycken 1-pack, varje badbomb innehåller en enhörningsfigur i osorterat motiv som kommer fram när badbomben löses upp. Badbomben doftar popcorn. Den perfekta presenten till barnet som älskar enhörningar.

Ej lämplig för barn under 3 år.

Magiska enhörningar, förtrollade skogar, sagoslott och ett underbart bubbelbad är allt små prinsessor behöver för att vara lyckliga! Med denna badbomb blir badandet ett rent nöje. På några minuter förtrollar vattnet sig i ett magiskt färgspel av rosa eller lila och doftar underbart av söta popcorn. Men inte bara det - när den magiska badbollen väl löser sig, dyker en av sex olika enhörningsfigurer upp. Absolut badkul för små enhörningsfantaster!

Varje badbomb sprider en ljuvlig och söt popcorn doft i badrummet, vilket gör badtiden till en fängslande och rolig upplevelse för ditt barn. Dessutom är de fylliga bubblorna som bildas när badbomben löses upp i vattnet, förvånande och underbara att se på.

Våra badbomber är inte bara vackra att se på, de är även miljövänliga och säkra för både barn och naturen. De är tillverkade av högsta kvalitet och ger ett härligt och sprudlande badskum.

Ge ditt barn en unik och charmig present med dessa badbomber i Unicorn-tema. De är perfekta som julklappar, födelsedagspresenter eller som en del av ett julklappsspel. Ge dem som en gåva till ditt barn eller låt dem dela med sina syskon och vänner.

Förvandla badandet till en magisk och rolig upplevelse med Badbomb Barn Överraskning Unicorn 2-pack. Låt ditt barn njuta av den läckra doften, de sprudlande bubblorna och den fängslande upplevelsen som dessa badbomber ger.Flerfärgad Badbomb med Unicorn-tema som sprider en söt popcorn doft i rummet. Badbomb med överraskning - Enhörningsfigurer
Dermatologiskt betygsatt med "MYCKET BRA" för att garantera säkerhet för barns hud. Testad och godkänd av TÜV Rheinland.
Testas enligt kosmetiska riktlinjer för att säkerställa högsta kvalitet. Vilken enhörningsfigur du får blir en överraskning
Perfekt som en liten gåva till jul eller som en del av en adventskalender. Badbomben färgar vattnet och doftar popcorn.
Skapar en magisk och förbluffande badupplevelse för barn med sina sprudlande bubblor. Absolut badkul för små enhörningsfantaster!