Badsalt Barn Badtillsats Färgsprakande

89,00 kr

Gör badtiden till ett äventyr med vårt Badsalt Badtillsats Barn Färgsprakande POPZ 3-pack! Med dessa färgglada badtillsatser förvandlas vanligt badvatten till ett magiskt färgbad som ditt barn kommer älska. Skapa en rolig och spännande badupplevelse varje gång!

Unna dig och ditt barn en avkopplande stund i badet med vårt härligt doftande badsalt. Låt den lugnande doften omfamna er och skapa en harmonisk atmosfär i ert badrum. Slappna av, andas ut och låt er hårda dag smälta bort.

Vårt badsalt är tillverkat utan parabener och är 100% veganskt, vilket gör det till det perfekta valet för både dig och ditt barn. Ge er själva en naturlig och skonsam badupplevelse utan att behöva kompromissa med kvaliteten.

I lager

Produktbeskrivning

Badsalt Badtillsats Barn Färgsprakande är den perfekta badtillsatsen för barn som älskar färg och doft. Med sina färgrika blåa, rosa och gröna nyanser skapar detta magiska badsalt ett spektakulärt färgbad som kommer att fascinera och glädja alla barn.

Produktdetaljer:
3-pack
3 Olika färger (rosa, blå och grön)
Giftfritt
Veganskt
Innehåller Vitamin E
Dermatologisk testad
Fri från SLS
Fri från Paraben

Varning: Använd endast under uppsikt av vuxen.

Ej lämplig för barn under 3 år. Innehåller små delar. Risk för kvävning!


Badsaltet är enkelt att använda - strö bara lite i badvattnet och se det förvandlas till en färgexplosion. Badet kommer att fyllas med sprakande färger, vilket skapar en rolig och spännande badupplevelse för barnen.

Det bästa med detta badsalt är att det är helt fritt från parabener och veganskt. Det innehåller också vitamin E, vilket är bra för huden och ger en extra vårdande effekt.

Badsaltet är inte bara magiskt och färgsprakande, det doftar också underbart. Den friska och lockande doften kommer att göra badstunden ännu mer njutbar för barnen.

Badsalt Badtillsats Barn Färgsprakande är den perfekta presenten eller julklappen till barn. Det kommer att göra badandet till en fest och skapa en avkopplande och lugnande atmosfär i badrummet. Ge dina barn det bästa badet någonsin med detta magiska badsalt.

Magiskt färgbad för barnet: Färgglada badtillsatser förvandlar vanligt badvatten till ett magiskt färgbad som barnet kommer älska. Skapa en rolig och spännande badupplevelse varje gång!
Doftande avkoppling: Njut av en avkopplande stund i badet med en härlig doft av vårt badsalt. Låt den lugnande doften omfamna dig och skapa en harmonisk atmosfär i badrummet.
Naturligt och veganskt val: Vårt badsalt är tillverkat utan parabener och är 100% veganskt. Ge dig själv och ditt barn en naturlig och skonsam badupplevelse utan att kompromissa med kvaliteten.
Skummande och hudvårdande: Badsaltet sprakar och färgar badvattnet samtidigt som det tillför hudvårdande egenskaper med hjälp av vitamin E. Ge din hud det bästa och njut av ett skummande bad som ger omsorg åt huden.
Perfekt present till barnet: Vår badtillsats är en utmärkt presentidé till barn. Sprakande badsalt i 3 Sprakande badsalt i 3 färger (rosa, blå och grön). Fläckar inte huden, håret eller badkaret.