Previous
Next

Badbomber Barn med överraskning - Dino

179,00 kr

Skapa magi i badrummet med Badbomber Dino!

Ge ditt barn en överraskning som de aldrig kommer glömma med Badbomber Dino! Dessa roliga badbomber i dinosaurietema kommer att förvandla badtiden till ett spännande äventyr.

Varje badbomb innehåller en av sex samlarfigurer som kommer att få ditt barn att hoppa av glädje. Men det bästa är att varje badbomb också sprider en underbar doft av äpple när den löses upp i vattnet. Det är som att ha en fruktig fest i badkaret!

Och det blir ännu bättre! Badbomber Dino är säkra och dermatologiskt testade för att du ska kunna njuta av badstunden utan bekymmer. Med naturlig avokadoolja tar de också hand om barnets känsliga hud, lämnar den mjuk och återfuktad.

I lager

Produktbeskrivning

Badbomber Barn med överraskning - Dinorex är den ultimata badbomben för barn. Med sin underbara doft av äpple kommer dessa badbomber att förvandla vanliga badstunder till ett spännande äventyr.

Levereras i 2-pack. Varje förpackning innehåller
1 Dino badbomb à 80 g med doft av äpple
1 dold överraskning inuti varje badbomb (1 av 6 dinosaurier att samla på)
Förpackad i en foliepåse

Produktspecifikationer
Antal: 2 förpackningar med 1 badbomb i varje
Färg: Röd, grön
Vikt: 80 g
Mått: c:a 5 cm i diameter
Innehåller Avokadoolja
Vegansk
Fri från mikroplaster, gluten, SLS och paraffin

Badbomben har testats av TÜV Rheinland, betygsatt 'mycket bra' av det oberoende institutet Dermatest och är fri från mikroplaster, gluten, SLS och paraffin. Badtillsatsen fläckar inte huden, håret eller badkaret.


Varje badbomb innehåller en överraskning som kommer att göra badandet ännu mer spännande. Barnen kommer att älska att se vad som döljer sig inuti varje bomb. Vilken av de 6 olika Dinorex-figurerna finns i badbomben? Är det en Stegosaurus? En Triceratops? eller kanske en T-Rex?

Dessutom är dessa badbomber tillverkade med naturlig avokadoolja som ger huden en mjuk och återfuktad känsla. De är även veganska och fria från mikroplaster, gluten, SLS och paraffin, vilket gör dem säkra att använda för barnets känsliga hud.

Badbomber Barn med överraskning - Dinorex är perfekta presenten för födelsedagar, adventskalendern eller julklappsspelet. Dina barn kommer att älska att använda dem i badkaret och förvandla den vanliga badstunden till ett spännande äventyr. Ge dina barn det bästa badet med dessa roliga och ekologiska badprodukter.

Låt dina barn upptäcka magin av Badbomber Barn med överraskning - Dinorex. Beställ idag och ge dem en present de aldrig kommer att glömma.

Överraska ditt barn med dessa roliga badbomber med Dinosaurie-tema, Varje badbomb innehåller 1 av 6 figurer att samla på.
Varje badbomb har en underbar doft av äpple, löses upp i badvattnet och avslöjar en spännande överraskning inuti.
Gör badstunden till ett spännande äventyr för dina barn med Badbomber Dino! Låt badvattnet förvandlas till en bubblande fest av färg och fräsch äppeldoft.
Dessa säkra och dermatologiskt testade badbomber löser upp sig i vattnet, vilket gör badupplevelsen både rolig och avkopplande. Tillverkade med naturlig avokadoolja för att göra huden mjuk och återfuktad.
Veganska och helt fria från mikroplaster, gluten, SLS och paraffin! Du kan njuta av rena produkter som inte bara är bra för dig utan även för miljön.