Badbomber Brandman Sam med överraskning

149,00 kr

Badstunden blir ännu roligare med Badbomber Brandman Sam med överraskning! Utforska en förtrollande värld av färger och dofter när du släpper ner dessa fantastiska badbomber i vattnet.

Njut av en underbar badupplevelse för ditt barn med våra badbomber. Tillverkade med omsorgsfullt utvalda ingredienser, kommer dessa badbomber att lugna sinnet och återfukta ömtålig hud.

Upptäck spännande överraskningar

Dina små älsklingar kommer att älska de fruktiga dofterna och den gömda överraskningen inne i varje bomb. Det är som magi i badrummet!

Säkerhet först

Du kan känna dig trygg eftersom våra badbomber är speciellt utformade för barn. 

I lager

Produktbeskrivning

Badbomber Brandman Sam med överraskning är det perfekta sättet att göra badstunden till en rolig och spännande upplevelse för ditt barn. Våra badbomber är speciellt utformade för att locka barnens fantasi och ge dem en underbar och avkopplande badupplevelse.


Produktspecifikationer
Antal i förpackningen: 2 förpackningar med 1 badbomb i varje
Färg: Röd
Vikt: 80 g
Mått: c:a 5 cm i diameter

Badbomber Brandman Sam har en fruktig doft av jordgubbar och färgar badvattnet med ofarlig livsmedelsfärg. Lämnar inga rester på hud, hår i badet eller plaskdamm.
Varje badbomb innehåller en överraskning i form av en figur som också fungerar som stämpel, det finns totalt 6 olika figurer (kommer slumpvis, går ej att välja).

Levereras i 2-pack, 1 badbomb i varje förpackning.

Varje badbomb innehåller en överraskning inuti, vilket gör varje badstund till en spännande och överraskande upplevelse. Dina barn kommer att älska att se vad som döljer sig inuti varje badbomber, och det kommer att göra badstunden ännu mer rolig och spännande.

Låt ditt barn njuta av en rolig och färgglad badstund med Badbomber Brandman Sam med överraskning. Dessa badbomber är inte bara perfekta som julklappar eller födelsedagspresenter, utan också som en rolig överraskning eller present till alla tillfällen. Ge ditt barn en badstund de aldrig kommer att glömma med våra underbara och spännande badbomber.

Badbomber Brandman Sam med överraskning - Roligt och spännande för barnen, kommer att föra dem till en förtrollande värld av färger och dofter i badrummet.
Fantastisk produkt, de doftar underbart! Naturliga och ekologiska badbomber - Tillverkade med omsorgsfullt utvalda eteriska oljor från växter, dessa handgjorda badbomber är perfekta för att lugna sinnet och återfukta ömtålig hud.
Överraskning inuti varje badbomb och fruktiga dofter - Varje badbomb gömmer en spännande överraskning som kommer att överraska och glädja ditt barn.
Rolig och säker badupplevelse för barn. Badbomber tillverkade med omsorgsfullt utvalda ingredienser, dessa badbomber är perfekta för att lugna sinnet och återfukta ömtålig hud.
Skapa ett färgglatt och bubblande bad - Dessa badbomber kommer att förvandla vanliga badstunder till en fest av färger och bubblor, vilket gör varje bad till en rolig och njutbar upplevelse. Färgar inte av sig på badkar, pool, hud eller hår