-70,00 kr

Badbomb Regnbåge Sjöjungfru Överraskning

179,00 kr
109,00 kr Spara 70,00 kr

Utforska magin med Badbomb Regnbåge Sjöjungfru Överraskning!

Låt ditt barn dyka ner i en värld av magi och fantasi med vår fantastiska badbomb i sjöjungfru-tema.

En avkopplande badupplevelse

Våra skonsamma badbomber är perfekta för att skapa ett härligt doftande, mjukt och behagligt bad för ditt barn. Låt dem njuta av en lyxig stund i badkaret!

Spännande överraskningar

Varje Badbomb Regnbåge Sjöjungfru Överraskning gömmer en spännande överraskning inuti, som garanterat kommer att glädja ditt barn. Varje bad blir till en rolig äventyrsladdad upplevelse!

Säkra och skonsamma

Dessa badbomber är dermatologiskt testade av det oberoende institutet Dermatest och är skonsamma mot barnets hud. Dessutom lämnar de inga fläckar i badkaret,

I lager

Produktbeskrivning

Unna ditt barn en rolig och spännande badtid med dessa Badbomb Regnbåge Sjöjungfru. Badbomber som är perfekta för barn i åldrarna 3-12 år och kommer att ge en extra touch av magi och fantasi till badrummet.

Produktspecifikationer
Antal: 2 förpackningar med 1 badbomb i varje
Färg: Turkos och rosa
Vikt: 80 g
Mått: c:a 5 cm i diameter

Levereras i 2-pack. Varje förpackning innehåller
1 Sjöjungfrubadbomb à 80 g i rosa och turkos med jordgubbsdoft
1 Dold överraskning inuti (1 av 6 sjöjungfrufigurer med sugkopp att samla)
Förpackad i en miljövänlig påse
Varje badbomb är fylld med fräscha aromer och ger en brusande och färgglad upplevelse i badkaret.  

Dessa badbomber är skonsamma och säkra för barnets hud, och de lämnar inga fläckar i badkaret. De  har testats av TÜV Rheinland. Betygsatt 'mycket bra' av det oberoende institutet Dermatest och är fri från mikroplaster och är fria från skadliga kemikalier, vilket gör dem perfekta för barnens känsliga hud.

Badbomb Regnbåge Sjöjungfru är riktigt roliga för de många sjöjungfrufansen.
Jordgubbsdoft sprider sig i rummet när badbomben löses upp i vattnet, spänningen ökar. Vilken av de 6 sjöjungfruarna finns i badbomben?

Ge ditt barn en perfekt present med detta 2-pack av Badbomb Regnbåge Sjöjungfru. Det är en fantastisk idé för födelsedagar, julklappar eller bara för att göra badtiden till en rolig och spännande upplevelse. Låt ditt barn utforska en värld av magi och fantasi med dessa underbara badbomber. Beställ idag och ge ditt barn en riktig badupplevelse som de sent kommer att glömma.


För ett härligt doftande, mjukt och behagligt bad. Låt barnet njuta av en lyxig och avkopplande badupplevelse med dessa badbomber.
Sjöjungfru-tema: Utforska en värld av magi och fantasi med dessa färgglada sjöjungfru-badbomber.
Överraskningar inuti: Varje badbomb gömmer en spännande överraskning inuti som garanterat kommer att glädja ditt barn.
Skonsamma och säkra: Dessa badbomber är skonsamma mot barnets hud och lämnar inga fläckar i badkaret. Testade av det oberoende institutet Dermatest. Förpackad i en miljövänlig påse.
Perfekt present: Ge ditt barn en speciell överraskning med detta 2-pack av regnbåge sjöjungfru badbomber, perfekt för födelsedagar eller julklappar.