Förtrollande Mermazing Dust - Badskum

149,00 kr

Mermazing Bath Dust för barn är äkta magi i badrummet! Det skapar ett fantastiskt vackert och sprudlande skum som kommer få dina små att jubla av glädje. Och vet du vad det bästa är? Doften av körsbär som följer med varje bubbla! Dessutom kan du vara säker på att det är ett tryggt val för dina barn då det inte innehåller några SLS, parabener eller paraffin. Och självklart är det även veganskt! Ge dina små äventyrare en badupplevelse utöver det vanliga med Mermazing Bath Dust!

I lager

Produktbeskrivning

Upplev förtrollningen med Mermazing Dust - det ultimata badäventyret för barn och vattenälskare! Vårt unika badskum kommer i en förtrollande blandning av rosa, lila och blått och förvandlar ditt badkar till en magisk oas.


Produktspecifikationer
Antal: 2 förpackningar
Färg: Blandat rosa, lila och blått
Vikt: 100 gram per förp.
Övrigt: Vegansk


Föreställ dig bara när denna färgglada blandning träffar vattnet och skapar ett bubblande och skimrande skum. Det är som att hoppa in i en förtrollad vattenvärld. Men Mermazing Dust är inte bara vackert att se på, det doftar också underbart av saftiga körsbär och är berikat med vitamin E för en extra vårdande effekt.

Känn dig trygg i att Mermazing Dust är gjord med omsorg för både människor och miljö. Det är veganskt och helt fritt från skadliga ämnen som SLS, parabener och paraffin. Det har till och med testats av TÜV Rheinlandoch blivit betygsatta 'mycket bra' av det oberoende Dermatest-institutet.


PERFEKT TILL BARN SOM ANNARS INTE GILLAR ATT BADA: Mermazing Dust är en badtillsats för barn och vattenälskare.

FÖRVANDLAR BADVATTNET TILL EN FÄRGEXPLOSION: Den kommer i en blandning av rosa, lila och blått som förvandlar badkaret till en magisk oas.

DOFTAR HÄRLIGT AV KÖRSBÄR OCH INNEHÅLLER VITAMIN E: Mermazing Dust doftar av körsbär och innehåller vitamin E för vårdande effekt.

FLÄCKAR INTE HUDEN, HÅRET ELLER BADKARET: Produkten är vegansk och fri från skadliga ämnen som SLS, parabener och paraffin.

VEGANSKT BADKUL FÖR BARN: Mermazing Dust har testats av TÜV Rheinland och betygsatts som "mycket bra" av det oberoende Dermatest-institutet.