-40,00 kr

Badbomb Barn Space Surprise 2-pack

179,00 kr
139,00 kr Spara 40,00 kr

Ta med dina små äventyrare på en rymdfärd!

Badbomb Barn Space Surprise är den ultimata badupplevelsen för små rymdfantaster! Utforska rymden och njut av en magisk stund i badet med dessa roliga badbomber.

Varje Badbomb Barn Space Surprise 2-pack levereras med en fantastisk överraskning som gör badtiden ännu mer spännande. Dessa barnvänliga badbomber är speciellt utformade för att vara säkra och miljövänliga, så du kan njuta av dem utan bekymmer. De är helt fria från mikroplaster och testade av TÜV Rheinland för att garantera högsta kvalitet.

Men det bästa med Badbomb Barn Space Surprise? Den överraskande doften! När badbomben löses upp i vattnet frigörs en förtrollande doft som kommer att locka både barnen och deras fantasi. Och vad sägs om de spännande överraskningarna inuti?

I lager

Produktbeskrivning

Upplev magiska badupplevelser med Badbomb Barn Space Surprise 2-pack. Dessa badbomber för barn är perfekta för att göra badstunden till en rolig och spännande upplevelse. Med sin rymddesign och roliga figurer tar de barnen på en resa genom rymden varje gång de badar.

Produktspecifikationer
Antal i förpackningen: 2 förpackningar med 1 badbomb i varje
Färg: Blå
Vikt: 80 g
Mått: c:a 5 cm i diameter
Badbomberna för barn testas av TÜV Rheinland, utvärderas som 'mycket bra' av det oberoende Institutet Dermatest och är fria från mikroplaster. Badtillsatsen färgar inte hud, hår eller bad.

Levereras i 2-pack, 1 badbomb i varje förpackning.

Badbomb Space Surprise har inte bara en underbar doft, den innehåller dessutom en överraskning i form av en leksaksfigur. En liten astronaut med sugkopp som lätt fäster på släta ytor som ex badkaret. Det finns totalt 6 olika figurer (kommer slumpvis, går ej att välja).

De magiska dofterna som dessa badbomber avger är högst lockande och överraskande. Du och ditt barn kommer att bli förtrollade av de olika dofterna som sprider sig när badbomben löses upp i vattnet. Det är som att ha en liten spa-upplevelse i ditt eget badkar.

Dessa badbomber är inte bara roliga och magiska, de är också säkra och barnvänliga. De är tillverkade med barnets säkerhet i åtanke och är miljövänliga. Du kan vara bekymmersfri när ditt barn njuter av sin badstund med dessa badbomber.

Badbomb Barn Space Surprise 2-pack är även en perfekt presentidé. Ge bort dem som julklappar, födelsedagspresenter eller bara för att överraska ditt barn i badrummet. Dina barn kommer att älska de roliga figurerna och de spännande dofterna som dessa badbomber erbjuder.

Badbomb Barn Space Surprise 2-pack är en fantastisk badprodukt för barn. Den är rolig, överraskande, magisk och säker. Ge ditt barn en avkopplande och stimulerande badstund med dessa magiska badbomber. Låt dem utforska rymden och njuta av de lockande dofterna. Välgörande för både kropp och sinne, dessa badbomber är verkligen en unik och läcker upplevelse.


Njut av en magisk badupplevelse med dessa badbomber för barn. Det perfekta badnöjet för små rymdfantaster!
Rymddesign och roliga figurer: Utforska rymden med hjälp av de roliga rymdfigurerna som kommer med varje badbomb.
Säker och barnvänlig: Dessa badbomber är speciellt utformade för barn och är säkra och miljövänliga. Fria från mikroplast och testas av TÜV Rheinland
Överraskande doft: Upplev en överraskande och lockande doft när badbomben löses upp i vattnet. Spännande överraskningar och fruktiga dofter.
Perfekt present: Perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller bara för att överraska ditt barn i badrummet. Badbomber garanterar en extraordinär badupplevelse