Badbomber Bubbliz För Barn 3-pack

79,00 kr

9Badbomber för barn - Färgglada och roliga!

Gör badstunden till ett spännande äventyr för dina barn med Badbomber Bubbliz! Låt badvattnet förvandlas till en bubblande fest av färg och fräsch druvdoft.

Låt fantasin flöda

Dessa säkra och dermatologiskt testade badbomber löser upp sig i vattnet, vilket gör badupplevelsen både rolig och avkopplande. Barnens hud kommer att bli len och mjuk, samtidigt som de njuter av en fantastisk doft av druva.

En touch av lyx och färg

Badkar, hud eller hår behöver inte oroa sig för missfärgningar. Dessa bubbliga badbomber har fått toppbetyg från det oberoende institutet Dermatest och är helt fria från mikroplaster. De färgar vattnet i en vacker nyans och sätter en extra touch av lyx till ditt barns badstund.

I lager

Produktbeskrivning

Badbomber Bubbliz För Barn 3-pack är den perfekta produkten för att göra badandet till en rolig och spännande upplevelse för barn. Dessa barn-badbomber skummar och flyter på vattenytan, vilket ökar spänningen och gör badet extra underhållande.


Produktspecifikationer
Antal: 3-pack
Mått: ca 5 cm
Färg: Osorterade färger
Produkttyp: Badbomb för barn
Åldersrekommendation: 3 år och uppåt

Det finns 5 olika färger (det går ej att välja färg, skickas slumpvis).
Badbomben har testats av TÜV Rheinland, betygsatt "mycket bra" av det oberoende institutet Dermatest och är fri från mikroplaster

Dessa badbomber är dermatologiskt testade och uppfyller kosmetiska riktlinjer, vilket gör dem säkra att använda för barn. De löser upp sig bubblande i vattnet och ger en härlig doft, vilket gör badet ännu mer avkopplande och roligt.


Med Badbomber Bubbliz För Barn 3-pack får du tre högkvalitativa och magiska badbomber. De är designade för att vara små och barnvänliga, och de kommer i olika färger och dofter för att göra badstunden extra färgglad och spännande.

Dessa badbomber är inte bara underhållande och spännande, de är också perfekta presenter till barn. De kan användas som julklapp, adventskalenderpresent eller som en rolig present till syskon eller syster. Dessa badprodukter kommer garanterat att få barnen att längta efter att få bada i badkaret.

Sammanfattningsvis är Badbomber Bubbliz För Barn 3-pack en fantastisk produkt som kommer att göra badningen till en magisk och spännande upplevelse för barn. Med deras sköna och söta design, deras uppfriskande doft, sprakande och magiska effekt, kommer dessa badbomber att glädja barnen och göra badandet till något att se fram emot.


Barnbadbomber som ökar spänningen i badkaret. Förvandlar badvattnet till färgglada bubblor med en fräsch druvdoft. Huden blir len och mjuk.
Löser upp sig bubblande i vattnet för en säker och rolig badupplevelse. Det doftar gott av druva. Fri från mikroplaster. Lägg till en touch av lyx och färg till ditt barns bad med dessa badbomber.
Dermatologiskt testade och överensstämmer med kosmetiska riktlinjer. Missfärgar varken hud, hår eller badkaret! De bubblar och färgar vattnet i en vacker färg.
Betygsatta som "MYCKET BRA" av det oberoende institutet Dermatest. Barnen kommer att älska dem, föräldrarna också!  Färgerna stannar i vattnet, fläckar inte huden, håret eller badkaret.
Perfekt present till barn och ett roligt inslag i adventskalendern. Magiska badbomber för mysiga, roliga badstunder. Doften av druvor kommer att få dem att känna att de har transporterats till en sagovärld.