40-Pack Biologiskt Nedbrytbara Ballonger

168,00 kr
4.5/5

Gör varje fest till en minnesvärd händelse med vårt 40-pack latexballonger, perfekta för alla typer av firanden som födelsedagar, möhippor, jubileer eller nyårsfester.

Dessa ballonger kommer i en vacker blandning av silver, vit, svart och rosa, vilket gör dem idealiska för att skapa en oförglömlig atmosfär som passar alla teman.

Med en diameter på 30 cm och tillverkade av 100% biologiskt nedbrytbart naturgummi, erbjuder dessa ballonger inte bara en visuell fest för ögonen utan också ett miljövänligt alternativ för dekoration.

Detta set är designat för att möta individuella smaker och tematiska önskemål, där de neutrala tonerna av silver och svart tillför elegans, medan rosa och vitt skapar en varm och välkomnande känsla. 

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Gör varje fest till något minnesvärt med vårt 40-pack av färgstarka latexballonger! Idealiska för att fira födelsedagar, möhippor, jubileum eller inleda det nya året med stil, erbjuder vi de perfekta ballongerna för ditt speciella tillfälle.


Produktdetaljer:
Antal: 40 pack
Mått: 30 cm
Färg: Silver, vit, svart, rosa
Material: Naturgummi
Tema: Årsdag, Födelsedag, Möhippa, Nyår Babyshower
Produkttyp: Latexballonger


Detta urval består av en förtrollande blandning av eleganta silver, rena vita, djupa svarta och förtjusande rosa ballonger, vilka tillsammans skapar en minnesvärd atmosfär som passar till varje festtema.

Mätandes 30 cm i diameter, och med 10 ballonger av varje färg, är dessa ballonger en visuell höjdpunkt såväl som miljövänliga. De är framställda av 100% biologiskt nedbrytbart naturgummi, vilket gör att du kan dekorera ansvarsfullt. Låt dessa ekovänliga ballonger bli blickfånget på din nästa event.

Oavsett om det är en sammankomst med familjen, ett barnkalas eller en elegant detalj för ditt nästa vuxensammanhang, ger detta ballongpaket dig möjligheten att skapa en välkomnande och glädjefylld atmosfär.

Den rika variationen av färger tillgodoser personliga preferenser och teman, samtidigt som de neutrala tonerna av silver och svart bidrar med en touch av sofistikation. Rosa och det klara vita ger en känsla av värme och renhet, perfekt för att välkomna dina gäster.

Med dessa ballonger har du friheten att skapa den perfekta feststämningen, oavsett om den är avslappnad eller formell. Att de är gjorda av 100% biologiskt nedbrytbart naturgummi innebär att du kan njuta av ditt firande utan bekymmer.


40 LATEXBALLONGER FÖR OLIKA FESTLIGHETER - Ett urval av 40 latexballonger för festligheter som födelsedagsfester och möhippor

BALLONGSET I FYRA KULÖRER - 30 CM - Ballongerna har en diameter på 30 cm och finns i färgerna silver, vit, svart, och rosa

MILJÖVÄNLIGT DEKORATIONSMATERIAL AV NATURGUMMI - Tillverkad av biologiskt nedbrytbart naturgummi för en hållbar utsmyckning

FÄRGER SOM PASSAR TILL ALLA TYPER AV FESTTEMA - Färgpaletten erbjuder mångsidighet för att komplettera olika festteman och stämningar

SKAPA EN STÄMNING AV FESTLIGHET OCH STIL - Ger möjligheten att skapa en atmosfär fylld med stil och hjärtligt välkomnande