Ballonger Bröllop Födelsedag Fest Latex Rosa Vit 40-Pack 30 cm

168,00 kr
4.5/5
De här ballongerna är perfekta för bröllopsfester eller speciella tillfällen och kommer att förhöja stämningen på ditt evenemang. Innehåller 10 stycken av var och en av de fyra färgerna så att du enkelt kan skapa ditt önskade färgschema.
Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Det här paketet med 40 ballonger är perfekt för att dekorera ett bröllop, en fest eller till och med på en barnfödelsedag.

De fyra olika färgerna är metallic rosa, ljusrosa, Pärlemorvit och vit.
Varje ballong har en diameter på 30 cm (12 tum) och är 100 % biologiskt nedbrytbara så att de kan återvinnas efter användning (kontakta din kommun för mer info om hur ballonger skall sopsorteras)!

Produktspecifikationer
Antal: 40 stycken
Mått: 30 cm
Färg: Rosa och vit
Material: Latex
Tema & tillfälle: Bröllop födelsedag fest
Produkttyp: Ballonger
Stajla bröllopet med rosa och vita ballonger! Varför inte ta tillfället i akt och dekorera nästa babyshower med ballonger eller använda ballonger på nästa bröllop? De är ett perfekt och miljövänligt sätt att sätta färg på ditt speciella tillfälle!
KSkapa t.ex. en superfin ballongbukett. Överraska barnen med varsin fin ballong fastknuten på barnens stolar vid kalasbordet och låt sedan alla kalasbarnen ta med sig den hem. Kommer att vara perfekt för ett bröllop.
Stora, hållbara ballonger med fin lyster! Bara blås upp dem och häng upp över festbordet, runt väggarna eller utomhus så att dina gäster känner sig riktigt välkomna. Ett stort paket med 40 ballonger.
Sprider glädje för jubilarer i alla åldrar! Ballonger är väl ändå ett av de mest festliga tillbehören som finns, och det enklaste sättet att få till det där lilla extra på festen.De romantiska färgerna i ett stort paket blir perfekt till ett ex. ett bröllop.
En gullig dekoration som lockar fram leenden. Vi har massor av ballonger som passar perfekt till festen! Välj bland sifferballonger, färgglada ballonger, konfettiballonger och folieballonger.