Ballonger Konfetti Svart, Vit och Silver

168,00 kr

Våra Ballonger Konfetti svart, vit och silver passar perfekt för alla typer av tillfällen. Oavsett om det är en födelsedagsfest, en möhippa, en tjejfest eller en nyårsfest, kommer dessa ballonger att sprida lycka, glädje och feststämning. Du kan vara säker på att de kommer att bli en succé på din fest.

Våra Ballong Konfetti svart, vit och silver passar perfekt för alla typer av tillfällen. Oavsett om det är en födelsedagsfest, en möhippa, en tjejfest eller en nyårsfest, kommer dessa ballonger att sprida lycka, glädje och feststämning. Oavsett om det är födelsedagar, bröllop, examen eller andra speciella tillfällen, kommer dessa eleganta ballonger att fånga allas uppmärksamhet. Dessutom är de tillverkade av högkvalitativt latexmaterial, vilket gör dem både hållbara och långvariga.
 

I lager

Produktbeskrivning

Ballonger Konfetti Svart, Vit och Silver är det ultimata valet för att skapa en festlig atmosfär på bröllop, födelsedagar och temafester. Dessa ballonger är inte bara färgglada och levande, de är också eleganta konfettiballonger svarta, vita och silverballonger ger en extra touch av elegans och glädje till ditt evenemang.


Produktdetaljer:     
40-pack.
Material: Latex.
Färg: 10 Svart, 10 Vit, 10 Transparent med silverkonfetti och 10 Silver.
Storlek: 30 cm (12").
100% Biologiskt nedbrytbara ballonger.

Konfettiballongerna är fyllda och klara med  konfetti så det är bara att blåsa upp. Inget pillande med att få in konfettin i ballongerna.
Tänk på att du behöver skapa en statisk reaktion för att konfettin ska fästa runt om inne i ballongen, till exempel genom att gnugga dem mot ett tyg.

OBS! Konfettin kan lämna permanenta fläckar om den kommer i kontakt med vatten eller fukt!
Till konfettiballonger rekommenderas inte Hi-Float!


Oavsett om du planerar en bröllopsfest, en födelsedagsfest eller en temafest, kommer dessa ballonger att vara den perfekta dekorationen för att fira och sprida glädje. Skapa imponerande ballongbågar och ballongbuketter för att välkomna dina gäster och sätta stämningen för festen.

Dessa ballonger är också perfekta för att dekorera din festlokal eller evenemangsplats. Häng dem från taket eller placera dem strategiskt runt rummet för att skapa en festlig och livlig atmosfär.

Och det bästa av allt är att dessa ballongerna inte bara är vackra, de är också hållbara och lätta att använda. Du behöver inte vara en expert för att blåsa upp dem och de kommer att hålla sig uppblåsta och vackra under hela festen.

Så oavsett om du firar en bröllopsdag, en födelsedag eller bara vill fira och sprida glädje, är Ballonger Konfetti Svart, Vit och Silver det perfekta valet för att göra ditt evenemang extra speciellt. Låt dessa festliga dekorationer skapa en minnesvärd upplevelse för dig och dina gäster.

Skapa en festlig atmosfär: Våra Ballonger Konfetti svart, vit och silver kommer att ge din fest eller tillställning en extra touch av glädje och färg. Fira in det nya året, en bemärkelsedag eller en jubileum med stil och skapa en minnesvärd festlighet.
Enkel och effektfull dekoration: Med våra Konfettiballonger kan du enkelt dekorera din festlokal eller bjudning på ett imponerande sätt. Ballongerna i kombination med konfettin ger en festlig och elegant touch till din fest eller högtidsdag.
Perfekt för alla tillfällen: Våra Ballong Konfetti svart, vit och silver passar perfekt för alla typer av tillfällen, oavsett om det är en födelsedagsfest, en möhippa, en tjejfest eller en nyårsfest. De kommer garanterat att sprida lycka, glädje och fes
Skapa imponerande ballongbuketter och bågar: Med våra Konfetti svart vit och silverballonger kan du skapa fantastiska ballongbuketter och bågar för att sätta feststämningen.
Oavsett om det är födelsedagar, bröllop, examen eller andra speciella tillfällen, kommer dessa eleganta ballonger att fånga allas uppmärksamhet. Tillverkade av högkvalitativt latexmaterial, är de både hållbara och långvariga.