Ballonger rosa, vit konfetti 40-pack

168,00 kr

Färgstarka ballonger för festliga tillfällen

Gör din fest ännu mer magisk med våra fantastiska rosa och vita ballonger med konfetti! Med en packning av 40 stycken får du tillräckligt med ballonger för att skapa en riktigt spektakulär dekoration.

Lyft stämningen

Oavsett om det är födelsedagar, bröllop, examen eller andra speciella tillfällen, kommer våra eleganta rosa och vita ballonger att fånga allas uppmärksamhet. Tillverkade av högkvalitativt latexmaterial, är de både hållbara och långvariga.

Konfettifyllda överraskningar

Våra konfettifyllda ballonger skapar en färgstark och livlig atmosfär på din fest. Ta festligheterna till en ny nivå med dessa vackra ballonger. Perfekt för alla som älskar att fira!

I lager

Produktbeskrivning

Ballonger rosa, vit konfetti 40-pack är den perfekta dekorationen för din födelsedagsfest eller alla hjärtans dag fest. Dessa ballonger är tillverkade av högkvalitativt latexmaterial som garanterar hållbarhet och en långvarig användning.

Produktdetaljer:
Antal: 40-pack
Mått: 30 cm
Färg: Rosa, vit
Material: Latexballonger
Tema: Bröllop. Möhippa
Produkttyp: Ballonger
100% Biologiskt nedbrytbara (ballonger).

Konfettiballongerna är fyllda med konfetti, du slipper krångel med att få in konfettin i ballongerna.
Tänk på att du behöver skapa en statisk reaktion för att konfettin ska fästa runt om inne i ballongen, till exempel genom att gnugga dem mot ett tyg. 
OBS! Konfettin kan lämna permanenta fläckar om den kommer i kontakt med vatten eller fukt! 
Till konfettiballonger rekommenderas inte Hi-Float! 


40 stycken ballonger i rosa och vit färg ger en färgstark och livlig atmosfär på din fest. Med konfetti-fyllningen blir ballongerna ännu roligare och mer festliga. Dessa ballonger är lätta att använda och kan enkelt fyllas med helium för att få dem att flyga.

Våra ballonger är idealiska för att dekorera bröllop, vigselceremonier och andra festliga evenemang. De skapar en unik och minnesvärd atmosfär som kommer att imponera på dina gäster.

Ballonger Rosa, Vit Konfetti 40-pack är också perfekta för att skapa ballongarrangemang, ballongbuketter och ballongbågar. Med deras färgglada och festliga utseende kommer de säkert att göra din festlokal strålande och iögonfallande.

Dessa ballonger är inte bara vackra och charmiga, utan de är också hållbara och långvariga. De är tillverkade av material av högsta kvalitet för att säkerställa att de inte spricker eller läcker luft. Du kan vara säker på att dessa ballonger kommer att vara en pålitlig dekoration på din fest.

Ge din fest en extra dos av flärd och färg med våra Ballonger Rosa, Vit Konfetti 40-pack. Dessa ballonger kommer säkert att förtrolla dina gäster och skapa en magisk och festlig stämning.

Beställ dina Ballonger Rosa, Vit Konfetti 40-pack idag och förvandla din fest till en oförglömlig och färgsprakande upplevelse.


40 st ballonger i rosa och vit färg, perfekta för festliga tillfällen. Höj kalasstämningen i rummet med snygga ballonger!
Ballongerna är tillverkade av högkvalitativt latexmaterial för hållbarhet och långvarig användning
Vare sig det är födelsedagar, bröllop, examen eller andra speciella tillfällen, kommer dessa eleganta och stilfulla, vita och rosa ballonger vara en ögonfångare.
Konfetti-fyllda ballonger skapar en färgstark och livlig atmosfär på festen. Till födelsedagskalaset som skall gå i rosa toner. Ett måste för alla som älskar att fira!
Dessa ballonger är idealiska för att dekorera bröllop, vigselceremonier och andra festliga evenemang. Gör din fest oförglömlig med Ballonger i Rosa och Vitt