Previous
Next

Limprickar Glue Dots Rulle 200 Prickar

41,00 kr

Fäst allt med Limprickar!

Säg hej då till kladdiga fläckar och välkommen till en värld av smidig kreativitet med Limprickar Glue Dots Rulle 200 prickar!

Gör konstverk utan kladd

Nu kan du skapa vackra konstverk och fästa föremål på ett ögonblick utan krångel. Med dessa smarta limprickar blir allt enklare.

Rent, säkert grepp

Med avtagbara limprickar behöver du inte oroa dig för klibbiga rester. Få ett rent och säkert grepp utan att det blir en enda fläck.

Perfekt för alla dina projekt

Oavsett om det är konst, hantverk eller ballonger, kan du lita på våra limprickar för att fästa föremål på papper, plast, metall, trä och skum - utan att lämna fula rester efter sig.

Klara, färdiga, fäst!

I lager

Produktbeskrivning

Limprickar Glue Dots Rulle 200 prickar är den perfekta lösningen för alla dina limbehov. Dessa självhäftande hantverkslim är allt du behöver för att skapa vackra och hållbara kreationer.

Produktspecifikationer
Antal: 1 rulle 200 limprickar
Mått: 10 mm
Färg: Transparent
Tema & tillfälle: Hantverk, ballongbågar, takballonger
Produkttyp: Glue dots på rulle
Alla ytor är olika vilket påverkar fästförmågan hos limprickarna. Vi uppmanar dig därför att först testa en limprick på ytan. När du tar bort limprickarna är det viktigt att de rullas av ytan försiktigt och att man inte drar i limpricken.


Vår Limprickar Glue Dots är utformad för att vara mångsidiga och enkla att använda. Med dessa självhäftande prickar kan du enkelt fästa pappershantverk, scrapbooks, kort, dekorationer och mycket mer. Du behöver inte längre kladdiga limstift eller dyra verktyg. Limprickar Glue Dots ger omedelbara och pålitliga resultat.

Det bästa med Limprickar Glue Dots är att de är säkra att använda för både barn och vuxna. Vår limtejp är giftfri och lämnar inga rester. Du kan vara trygg i vetskapen att dina kreationer är säkra och hållbara.

Limprickar Glue Dots är tillverkade med högsta kvalitet och är extremt starka och pålitliga. Dessa självhäftande prickar har en permanent och dubbelhäftande effekt som gör att dina kreationer håller länge. Lätt att använda, lätt att ta bort, inga fläckar eller rester - bara ett rent, säkert grepp om papper, plast, metall, trä, skum och mer. Spara tid och pengar samtidigt som du skapar vackra projekt med avtagbara självhäftande glue dots!

Med Limprickar Glue Dots behöver du inte längre oroa dig för kladdiga och obehagliga limstift. Vår limtejp är enkel och bekväm att använda. Du kan snabbt och enkelt fästa dina kreationer utan rök eller lukter. 

Så om du letar efter en effektiv, mångsidig och pålitlig lösning för dina limbehov, då är Limprickar Glue Dots Rulle 200 prickar det perfekta valet för dig. Eliminera besväret med att använda tejp. Fäst dina grejer snabbt och enkelt utan att oroa dig för fläckar eller smuts efteråt!


Enkel och bekväm lösning - Med Limprickar Glue Dots behöver du inga kladdiga limstift eller dyra verktyg. Det är en snabb och enkel lösning för alla dina limbehov.
Perfekt för barnhantverk och DIY-projekt - Limprickar Glue Dots är enkla att använda och ger omedelbara resultat. Smidigt sätt att fästa föremål snabbt och enkelt
Mångsidig användning - Dessa självhäftande prickar är perfekta för pappershantverk, scrapbooks, kort, skolprojekt och dekorationer. Perfekt för konst, hantverk, ballonger och annat
Stark och pålitlig - Limprickar Glue Dots har en permanent och dubbelhäftande effekt som gör att dina kreationer håller länge. Säg adjö till klibbiga rester och fläckar!
Säker och giftfri - Vår limtejp är barnvänlig och säker att använda utan att lämna några rester eller skadliga ämnen. Fäst, ta bort, sätt tillbaka enkelt utan fläckar