Ballongbåge Rosa & Guld - 100 Ballonger

306,00 kr
4.5/5

Skapa en oförglömlig festatmosfär med vårt ballongbåge-kit.

Med 100 biologiskt nedbrytbara latexballonger i vackra nyanser av rosa, vit och guld, förvandlar detta kit varje fest till en magisk tillställning.

Guldballongernas chrome-mirror-effekt fångar ljuset och skapar en förtrollande effekt som garanterat kommer att få alla gästers ögon att tindra.

Kitet inkluderar allt du behöver för enkel montering: fem meter ballongband och limduttar, samt tydliga instruktioner på svenska.

Perfekt för familjer som värdesätter kvalitet och bekvämlighet, vårt ballongbåge-kit är nyckeln till att skapa minnesvärda ögonblick och en samlingspunkt för gäster att umgås och skapa livslånga minnen.

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Fantisera om en tillställning där lysande ballonger dansar genom lokalen, skapar en förtrollad stämning som får alla besökares blickar att glittra. Vårt ballongbåge-set är mer än bara ett prydnadsobjekt, det är en extraordinär upplevelse som förvandlar varje event till något spektakulärt.


Produktdetaljer:
45 Rosa latexballonger - 30cm
45 Vita latexballonger - 30cm
10 Guld latexballonger - 13cm
1 Ballong-girlangband - längd 5 meter
1 Band med limduttar - längd 5 meter
Material: Latex (ballonger).
100% Biologiskt nedbrytbara (ballonger)
Heliumkvalitet


Med ett urval av 100 latexballonger i förtrollande färger som rosa, vit och guld, lyfter ni festdekoren till nya höjder. De guldiga ballongerna skiner med en unik chrome-mirror-effekt som fångar och speglar ljuset, skapande en betagande effekt i miljön.

Vi förstår att er familj sätter stort värde på både hög kvalitet och enkelhet. Därför innehåller detta gör-det-själv-kit allt ni behöver för att med lätthet skapa er egen ballongbåge. De fem meter långa ballongsnörena och tillhörande limpunkter garanterar en problemfri montering, medan de klara instruktionerna på svenska gör uppbyggnaden till ett nöje och ett spännande projekt inför festen.

Antingen ni fyller dem med luft eller helium, kommer dessa ballonger skapa en lummig och
livfull centerpiece som är perfekt för alla fotomoment under festen.

Varje enskild ballong är omsorgsfullt utvald för dess överlägsna kvalitet och tålighet, vilket säkerställer att ert verk kommer att hålla längd och bredd genom hela evenemanget och även efteråt. Förutom att vara ett blickfång, blir ballongbågen också en naturlig mötesplats där gäster kan umgås, ta selfies och skapa oförglömliga minnen för livet.

BALLONGBÅGE-SET - Ett set som förvandlar varje fest till en magisk upplevelse

45 ROSA, 45 VITA & 10 GULDFÄRGADE BALLONGER MED TILLBEHÖR - Består av 45 rosa, 45 vita och 10 guldiga latexballonger samt utrustning för montering

HELIUMBALLONGER ÄR 100% BIOLOGISKT NEDBRYTBARA - Ballongerna är av heliumkvalitet och fullständigt nedbrytbara

MONTERING BLIR ENKELT MED INSTRUKTIONER - Smidig uppbyggnad med fem meter ballongknippe, glue-dots och svenskspråkiga instruktioner

HÅLLBARA BALLONGER FÖR FOTOMINNEN - Kvalitativa och tåliga ballonger erbjuder en perfekt samlingsplats och bakgrund för bilder