Ballongbåge Babyshower Fest Födelsedag

306,00 kr
4.5/5
Du har hört talas om bröllop, födelsedagar och andra speciella tillfällen där en ballongbåge är den perfekta dekorationen. Bygg din egna snabbt och enkelt!
Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Att anlita en ballongdekoratör för att göra en ballonbåge är en tidskrävande och dyr process. 
Att utforma en fest är hårt arbete och kräver gott om tid, tålamod och kreativitet. Det är därför denna ballongbåge är den perfekta lösningen för dig! 

Ballongbågen levereras som ett komplett kit som innehåller allt nödvändigt material för montering. Den innehåller allt du behöver för att skapa en snygg och enkel ballongbåge, inklusive instruktioner på svenska och engelska.

Paketet innehåller:
30 Blå - 30 cm 
30 Vita - 30 cm 
30 Ljusblå - 30 cm 
10 Konfettiballonger med guldfärgad konfetti - 30 cm 
1 Ballong-girlangband - längd 5 meter 
1 Band med limduttar - längd 5 meter 

Produktspecifikationer
Antal: 1- kit
Färg: Blå, vit
Material: Latexballonger
Tema & tillfälle: Babyshower, fest, födelsedag
Produkttyp: Ballongbåge

Denna ballongbåge fylls med luft. Varken helium eller ballongställning behövs!

Att göra denna ballongbåge är enkelt och det blir garanterat en riktig snackis på festen. Inkluderar 100 ballonger, limduttar och ballongband som gör det enkelt att få ihop denna fina ballonggirlang. 

Den perfekta kalasdekorationen. Denna ballongbåge som du gör själv blir en stor och maffig dekoration. Ballongbågar är en prisvärd och snygg lösning för att dekorera din fest. En komplett ballongbågssats som är enkel att montera 

Bygg din första ballongbåge snabbt och enkelt! För att skapa den perfekta feststämningen, var kreativ med ballonger. Monteringsanvisningar på svenska och engelska medföljer så att du vet hur du ska göra.

Du får allt som behövs för montering. Att lägga till en unik, minnesvärd touch med denna ballongdekoration är en bra idé! Ett komplett kit för allt du behöver för att göra ditt evenemang, fest eller bröllop unikt!

Du kommer att vara nöjd med slutresultatet. Den här ballongbågen är perfekt för födelsedagar, årsdagar, bröllop och mer. Skaffa ballongbågen idag och sluta oroa dig för festplanering!

Ballonger Ballongbåge Blå Vit Ballongställ Födelsedag Ballongpump Fest Dekoration Kalas Bjudning Partaj Jubileum Årsdag Studentexamen Skolavslutning Högtid Festlighet Baby Shower Ballongbågar Gender Reveal It's A Boy Puppy