Ballonger Latex Röd Vit Rosa 24-Pack

64,00 kr
4.5/5

Ballonger 24-Pack 3 Färger, fyll rummet med färger och skapa en vacker festlig atmosfär! Ballonger är en fantastisk festdekoration, för både barn och vuxna.

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Skapa en förtrollande atmosfär med våra Röda, Vita och Rosa Ballonger för Alla Hjärtans Dag. Dessa ballonger är perfekta för att dekorera och skapa en romantisk stämning på speciella tillfällen. Tillverkade av naturlig latex, är dessa ballonger inte bara vackra utan också miljövänliga och ofarliga för användning.


Produktspecifikationer
Antal: 24-pack
Mått: 30 centimeter
Färg: Röd, vit, rosa
Material: Naturlig latex
Tema & tillfälle: Fest, bröllop födelsedag
Produkttyp: Ballonger
Går lika bra att fylla med luft som med helium (Vill du att ballongerna skall flyga krävs helium).


Med dessa ballonger kan du skapa fantastiska ballongbågar och ballongpelare som kommer att bli en vacker inramning för ditt bröllop, förlovning eller årsdag. Du kan också använda dem för att skapa en glad och festlig atmosfär på flickors födelsedagsfester eller baby showers.

Dessa ballonger kan enkelt användas som dekorationer i barnrum. De kommer också i en praktisk storpack för att du ska kunna dekorera stora festlokaler eller använda dem på flera tillfällen.

Med sin vackra färgskala av rött, vitt och rosa kommer dessa ballonger att ge en elegant och levande touch till din festdekoration. Deras tjocka och långvariga kvalitet gör att de kan fyllas med helium för att flyga eller användas som dekorationer på bordet.

Skapa en magisk och förtrollande atmosfär med våra Röda, Vita och Rosa Ballonger för Alla Hjärtans Dag. Dessa ballonger kommer att ge en glamorös och förtjusande touch till ditt evenemang. Ge dig själv och dina gäster en oförglömlig upplevelse med dessa exklusiva och vackra ballonger.

Skapa en romantisk atmosfär på Alla hjärtans dag med dessa vackra röda, vita och rosa ballonger - perfekt för att dekorera din fest eller ge som gåva till din älskade.
Fånga glädjen och skapa en jublande stämning på ditt nästa evenemang med dessa färgglada ballonger. Perfekta för fester, flickors födelsedagsfest, bröllop, baby shower och mycket mer.
Skapa en elegant och glamorös atmosfär med dessa vackra ballonger i olika nyanser av rött, vitt och rosa. Perfekta som dekoration för bordets mitt eller för att skapa en imponerande ballongbåge eller ballongpelare.
Ge en förtrollande touch till alla dina firanden med dessa ballonger. Låt dem sväva i taket och skapa en magisk och drömlik atmosfär
Ballonger är en fantastisk festdekoration. Fixa en fantastisk fest utan krångel. Färgerna på ballongerna är ljusa och vackra. Ballonger får dina gäster att känna sig välkomna