20-Pack Ballonger i Guld & Silver Latex

64,00 kr
4.5/5

Förvandla varje fest till ett oförglömligt evenemang med ett 20-pack lyxiga latexballonger i glänsande guld och silver.

Dessa eleganta ballonger, perfekta för födelsedagskalas, årsdagar och nyårsfiranden, kommer att skapa en festlig och välkomnande atmosfär.

Med en imponerande storlek på 30 cm och tillverkade av högkvalitativt naturgummi, erbjuder de mångsidighet och är lämpliga för både helium och luftfyllning, vilket gör dem idealiska för alla typer av festligheter, inomhus som utomhus.

Använd dem för att skapa stämningsfulla bordsdekorationer, imponerande ballongbågar eller som en del av en spännande festdekoration.

Dessa ballonger är inte bara en blickfångare utan också ett enkelt sätt att lyfta stämningen och skapa en minnesvärd upplevelse. 

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Sätt guldkant på festen med dessa glänsande ballonger! Varje förpackning innehåller 20 stycken praktfulla latexballonger i klassiskt guld och elegant silverfärg, perfekta för att skapa en festlig atmosfär.


Produktdetaljer:
Antal: 20-pack
Mått: 30 cm
Färg: 10 guld, 10 silver
Material: Naturgummi
Tema: Årsdag, Födelsedag, Nyår
Produkttyp: Latexballonger


Med sin imponerande storlek på 30 cm blir de en garanterad blickfångare på födelsedagskalas, årsdagar och nyårsfiranden.

Dessa ballonger är tillverkade av högkvalitativt naturgummi och kan sväva med helium såväl som fyllas med luft, vilket gör dem till ett mångsidigt val för alla sorters inom- och utomhusevenemang.

Vare sig du dekorerar ett stort festrum eller planerar en intim sammankomst med familjen blir dessa guldballonger och silverballonger ett lyxigt inslag som förhöjer stämningen. Använd dem som eleganta bordsdekorationer, skapa kreativa ballongbågar eller sprid dem sparsamt runt festplatsen för en spännande effekt.

Med detta ballongpaket kan du enkelt skapa en minnesvärd evenemangsdekoration som gästerna kommer att tala om länge.

För en extra festlig känsla, varför inte kombinera dessa glittrande ballonger med matchande konfetti, serpentiner eller till och med LED-ljus för att skapa en ännu mer förtrollande effekt när kvällen faller?20 LATEXBALLONGER I GULD & SILVER - Förpackningen innehåller 20 latexballonger i guld och silver

BALLONGER PÅ 30 CM FÖR FESTLIGHETER - Ballongernas storlek är 30 cm och de passar till årsdagar, födelsedagar och nyårsfiranden

HÖGKVALITATIVA BALLONGER FÖR ALLA FESTER - Tillverkade av högkvalitativt naturgummi och kan fyllas med helium eller luft

BORDSDEKORATIONER OCH BALLONGBÅGAR - Användbara för bordsdekorationer, ballongbågar eller som utspridda dekorationer

FESTLIG EFFEKT MED KONFETTI OCH LJUS - Kan kombineras med konfetti, serpentiner eller LED-ljus för en extra festlig effekt