Färgglada Latexballonger 10-Pack

41,00 kr
4.5/5

Gör ditt barnkalas oförglömligt med vårt 10-pack latexballonger, designade för att sprida glädje och färg på ditt enhörningsparty!

Dessa ballonger, i en drömsk blandning av rosa, vit, lila, gul och turkos, skapar en magisk atmosfär som barnen kommer att älska.

Tillverkade av naturgummi garanterar de hållbarhet och livfullhet som lyfter varje fest till nya höjder. Perfekta för födelsedagar, familjefester eller vilken glad tillställning som helst, dessa ballonger lovar att göra ditt evenemang minnesvärt.

Låt dina gäster stiga in i en värld av fantasi och färgsprakande äventyr med våra mångsidiga och hållbara latexballonger.

Idealiska för alla som älskar färg och glädje!

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Gör barnkalaset till en oförglömlig upplevelse med vår sprakande serie av latexballonger, perfekt för att ta ditt unicorn party till nästa nivå!Produktdetaljer:
Antal: 10-pack
Mått: 30 cm
Färg: Rosa, vit, Lila, Gul och Turkos
Material: Naturgummi
Tema: Födelsedag
Produkttyp: LatexballongerI detta set får du 10 ståtliga ballonger med en explosion av färger som kommer att få dina gäster att häpna.

Föreställ dig de leende ansiktena hos barnen när de möts av en kalejdoskop av färger, som omedelbart för dem in i en fantasivärld bebodd av gästvänliga enhörningar och äventyr bland glittrande regnbågar.

Varje ballong är omsorgsfullt framställd för att garantera den högsta hållbarheten och en fest av färger, så att ditt firande kan blomstra timme efter timme utan bekymmer.

Dessa ballonger är inte endast ett självklart val för enhörningskalas, men deras vibrerande färgpalett gör dem också till en perfekt dekoration för födelsedagsfester, familjesammankomster eller andra temafester där färg och glädje står i fokus.


ENHÖRNINGSPARTY MED LATEXBALLONGER - Förtrolla barnkalaset med vår serie av färgstarka latexballonger för en verkligt magisk upplevelse

10-PACK BALLONGER, STORLEK 30 CM - Paketet inkluderar 10 ballonger i 30 cm storlek

BALLONGFÄRGER I ROSA, VIT, LILA, GUL, TURKOS - Färgurval för ballongerna inkluderar rosa, vit, lila, gul och turkos

LATEXBALLONGER AV NATURGUMMI FÖR ALLA TYPER AV FESTLIGHETER - Tillverkade av hållbart naturgummi och perfekta för alla typer av födelsedags- och temafester

FÄRGSTARKA OCH HÅLLBARA FESTDEKORATIONER - Skapade för att erbjuda en långvarig och färgrik dekorationslösning för alla festligheter