Takballonger Ballongkit Blå Vit 1 Set

109,00 kr

Takballonger ballongkit. Innehåller allt du behöver och kan inte vara lättare att använda. Gör livet festligare med ballonger i taket.

I lager

Produktbeskrivning

Ballonger i taket är den ultimata festdekorationen! Dekorera ditt tak med en riktigt imponerande ballonghimmel.

Med detta kit kommer du att kunna göra vilket utrymme som helst mer stämningsfullt och festligt med hjälp av ballonger som en cool takdekoration! Ett dekorationskit som gör det lätt att dekorera med  ballonger i taket! Du kan använda vanlig luft och fästa ballongerna med glue dots, allt du behöver ingår.

Köp takballonger och gör din nästa fest ännu festligare!

Paketet innehåller:
21 Latexballonger
40 Meter Ballongsnöre
48 Glue dots

Produktspecifikationer
Antal: 1 set
Mått: Ballonger 30 cm
Färg: Blå vit
Material: Latexballonger
Tema & tillfälle: Babyshower, födelsedag
Produkttyp: Ballongkit, takballonger

Innehåller allt du behöver, enkelt att använda. Du kan dekorera taket med en riktigt imponerande ballonghimmel. Bara fäst ballongerna med limprickar 

Dekorera taket med en imponerande ballonghimmel. Det här ballongpaketet innehåller allt du behöver för en fantastiskt snygg och superenkel installation. Inget helium behövs, 

Ballonger i taket, som en häftig takdekoration! Detta kit är perfekt för alla barns födelsedagskalas, babyshower eller kanske en möhippa.

Skapa ett fantastiskt tak med hjälp av ballonger. Detta ballongpaket innehåller allt du behöver för att dekorera taket med en riktigt imponerande ballonghimmel.

Dekorera ditt tak med detta fantastiska ballongset. Du kommer att kunna göra vilken lokal som helst mer stämningsfull och festlig genom att dekorera taket med en riktigt imponerande ballonghimmel.