Takballonger Ballongkit Blå Vit 1 Set

109,00 kr
4.5/5

Tänk dig en hel himmel av ballonger som sveper över taket på festlokalen, skapar en magisk atmosfär och får alla inbjudna att tappa hakan. Det är precis vad ballonger i taket handlar om - din go-to lösning för att göra vilket event som helst otroligt minnesvärt.

Med enkla steg förvandlar du ett tråkigt rum till en trendig festplats. Du behöver inte vara proffsdekoratör för att få till det här, det är superlätt.

Du får allt du behöver för att skapa din egen ballonghimmel som håller sig flytande hela kvällen. Plus, selfies och gruppfoton blir ju tio gånger bättre med en sån cool bakgrund! Så vare sig du fixar en födelsedagsfest, examensfirande eller bara en chill get-together med vännerna, är ballonger i taket det där lilla extra som tar din fest från "meh" till "hur coolt som helst!".

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Ballonger i taket är den ultimata festdekorationen! Dekorera ditt tak med en riktigt imponerande ballonghimmel.

Med detta kit kommer du att kunna göra vilket utrymme som helst mer stämningsfullt och festligt med hjälp av ballonger som en cool takdekoration! Ett dekorationskit som gör det lätt att dekorera med  ballonger i taket! Du kan använda vanlig luft och fästa ballongerna med glue dots, allt du behöver ingår.

Köp takballonger och gör din nästa fest ännu festligare!

Paketet innehåller:
21 Latexballonger
40 Meter Ballongsnöre
48 Glue dots

Produktspecifikationer
Antal: 1 set
Mått: Ballonger 30 cm
Färg: Blå vit
Material: Latexballonger
Tema & tillfälle: Babyshower, födelsedag
Produkttyp: Ballongkit, takballonger

Innehåller allt du behöver, enkelt att använda. Du kan dekorera taket med en riktigt imponerande ballonghimmel. Bara fäst ballongerna med limprickar 

Dekorera taket med en imponerande ballonghimmel. Det här ballongpaketet innehåller allt du behöver för en fantastiskt snygg och superenkel installation. Inget helium behövs, 

Ballonger i taket, som en häftig takdekoration! Detta kit är perfekt för alla barns födelsedagskalas, babyshower eller kanske en möhippa.

Skapa ett fantastiskt tak med hjälp av ballonger. Detta ballongpaket innehåller allt du behöver för att dekorera taket med en riktigt imponerande ballonghimmel.

Dekorera ditt tak med detta fantastiska ballongset. Du kommer att kunna göra vilken lokal som helst mer stämningsfull och festlig genom att dekorera taket med en riktigt imponerande ballonghimmel.