Ballonger Bröllop Födelsedag Party Guld Silver Rosa Latex 24-p Dekoration för Förlovning Bröllop Baby Shower

64,00 kr
4.5/5
En vacker mix i tre vackra färger Guld, Silver och Rosa, anpassade för att fyllas med helium men kan också fyllas med luft.
Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Duka upp en festlig atmosfär med vackra ballonger i guld, silver och rosa! Med detta 24-pack av latexballonger får du en perfekt mix för alla festliga tillfällen, oavsett om det är nyårsfesten eller bröllopet. Färgglada ballonger som verkligen kommer att sätta färg på din tillställning! Skapa en imponerande ballongbukett till födelsedagen eller dekorera festlokalen på ett fantastiskt sätt. Dessa ballonger passar perfekt till alla typer av kalas, fester eller babyshower.

Produktdetaljer:
Antal: 24-pack
Mått: 30 cm
Färg: Guld silver rosa
Material: Latex
Tema: Bröllop födelsedag party
Produkttyp: Ballonger
Går lika bra att fylla med luft som med helium (Vill du att ballongerna skall flyga krävs helium).

Ballongerna är enkla att både blåsa upp och pynta med, och kan även snyggt matchas med andra latexballonger och kalasdekorationer för en fulländad pyntning. Vad är en fest utan ballonger?
Överraska barnen med en varsin fin ballong fastknuten på barnens stolar vid kalasbordet och låt sedan alla kalasbarnen ta med sig den hem, ett garanterat lyckat kalastips. Ingen fest utan ballonger! 
Färgglada ballonger så långt ögat kan se! Snygg ballonguppsättning till födelsedagen! Till en grym ballongbukett på din tillställning. Passar perfekt till kalas, fest eller babyshower 
Allt som behövs för att sparka igång festen eller kalaset. Vi rekommenderar att använda en ballongpump när du blåser upp dina latexballonger. Skapa en ballongbukett.
Ett utmärkt val för en sommarfest utomhus på kvällen eller bara när du vill sätta lite extra ljus på tillvaron. Väljer du den här sortens ballonger kan du med gott samvete fortfarande förgylla kalaset