Ballonger 24-pack - 3 färger - silver, vit och smaragdgrön

64,00 kr
4.5/5

Ballonger i smaragdgrönt, vitt och silver, vackert och romantiskt. Effektfullt och fint oavsett vem eller vad som firas. Här hittar du en ballong för varje tillfälle.

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Silver är en fantastisk färg att dekorera med. Det passar till allt och lyfter upp och ger en fräsch känsla när man kombinerar med andra färger. Läckrast blir det kanske tillsammans med vitt, ställ det mot smaragdgrönt och du får dubbel effekt.

Produktdetaljer:
24-pack.
Material: Latex.
Färg: 8 Silver, 8 Vit och 8 Smaragdgrön.
Storlek: 30 cm (12").
100% Biologiskt nedbrytbara.
Heliumkvalitet

Går bra att fylla med luft eller helium (Vill du att de skall flyga krävs helium).

Vi vill att du ska ha kul med ballongerna.

Tänk på:
Håll uppsikt över barn under 8 år.
Använd alltid ballongpump.
Knyt alltid fast band och vikter i heliumfyllda ballonger.
När du är klar, klipp av ballongänden - sorteras som brännbart.
Släpp aldrig iväg ballonger i luften.
Tänk på att latex kan vara allergiframkallande.

Skapa en rolig och minnesvärd fest! Perfekt att dekorera med på ett födelsedagskalas. Allt som behövs för att sparka igång festen eller kalaset.

Gjorda av 100% biologiskt nedbrytbar latex. Dekorera med ballonger är både fint och roligt! Höj stämningen på festen och dekorera med massor av ballonger. Skapar otrolig effekt i ett rum.

Ballonger är en suverän dekoration på festen. Snygga ballonger för bröllop eller andra evenemang. Ballonger är en effektfull och prisvärd dekor för att smycka bröllopsfesten.

Ballonger i färger som passar en elegant fest. Effektfullt & fint oavsett ålder på den som firas. Med dessa latexballonger kan du enkelt och snabbt få till en passande dekoration.

Ballonger är alltid ett säkert val för dekoration. Vad skulle en födelsedagsfest vara utan ballonger? Fixa ett trevligt party för dina vänner och fyll festlokalen med snygga ballonger.