Ballonger Silver Vit Och Svart 12-Pack

41,00 kr
4.5/5

Gör dig redo att göra din fest spännande med vårt urval av ballonger – de perfekta dekorationerna för alla festliga tillfällen.

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Gör ditt evenemang minnesvärt med den perfekta ballongmixen.

Lägg till festlig glädje till alla tillfällen med en vacker blandning av ballonger i silver, vit och svart. Oavsett om det är ett bröllop, nyårsfest eller någon annan speciell händelse är ballonger alltid ett utmärkt val för att få fram barnet i dig och ha kul. Få ditt evenemang att sticka ut med en ballongblandning som säkerligen kommer att glädja alla närvarande. Från en nyårsfest till ett bröllop, Ballonger kommer garanterat få dina gäster att le och göra din dag helt speciell!

Produktspecifikationer
Antal: 12-pack
Mått: 30 cm
Färg: Silver, vit och svart
Material: Latex
Tema & tillfälle: Kalas, födelsedag
Produkttyp: Ballonger


Går lika bra att fylla med luft som med helium (Vill du att ballongerna skall flyga krävs helium).


Vad är en fest utan ballonger? Ballonger är alltid ett säkert kort för att höja stämningen på festen, och är det just silver, vitt och svart som står i centrum på festen har du hittat rätt! 

Inget är så festligt som ballonger!  Bara blås upp dem och häng upp över festbordet, runt väggarna eller utomhus så att dina gäster känner sig riktigt välkomna. Bara blås upp dem och häng upp.

Går att använda till nästan varje festlighet. Planera ditt eko-vänliga kalas med ballonger av biologiskt nedbrytbar latex och dekorera som vanligt med gott samvete.

För alla tillfällen, nyårsfesten eller bröllopet. Väljer du den här sortens ballonger kan du med gott samvete fortfarande förgylla kalaset eller festen med ballonger.

Passar verkligen perfekt på en bröllopsfest. Då dessa ballonger är lite extra eleganta med sitt metalliska utseende så passar de perfekt till just bröllop.