Previous
Next

Ljusblå Ballonger av Naturlig Latex

64,00 kr

Dessa ballonger är perfekta för att skapa en festlig atmosfär på alla typer av tillställningar - bröllop, födelsedagar, baby showers eller bara för att piffa upp vardagen. Den ljusblå färgen ger en känsla av fräschhet och elegans som passar både för barn- och vuxenfester. Ballongerna är tillverkade av högkvalitativt latexmaterial som är både hållbart och miljövänligt. De är designade för att vara enkla att blåsa upp och har en längd på ca 30 cm när de är helt uppblåsta. Det bästa med dessa ballonger är att de är mångsidiga och kan användas på olika sätt. 

I lager

Produktbeskrivning

Ljusblå ballonger av naturlig latex är den perfekta dekorationen för att skapa en festlig atmosfär vid alla typer av evenemang. Dessa ballonger är tillverkade av högkvalitativ naturlatex och är giftfria, vilket gör dem säkra att använda på fester, födelsedagar och bröllop.
 

Produktspecifikationer
Antal: 25-pack
Mått: 30 centimeter
Färg: Ljusblå
Material: Naturlig latex
Tema & tillfälle: Fest födelsedag
Produkttyp: Ballonger
100% Biologiskt nedbrytbara
 

Dessa ballonger har en storlek på 30 cm, vilket ger en imponerande dekorationseffekt. De är deformationssäkra och sprickfria, vilket gör dem hållbara och pålitliga för att skapa en långvarig feststämning.
 

Med sin ljusblå färg ger dessa ballonger en attraktiv och festlig touch till vilket evenemang som helst. De är lätta att använda och kan enkelt fyllas med luft eller helium. När de är uppblåsta blir de charmiga och lekfulla, vilket gör dem till ett utmärkt val för att skapa en livlig och glamorös atmosfär.
 

Med sina många positiva egenskaper, som hög kvalitet, attraktivt utseende och säker användning, är ljusblå ballonger av naturlig latex ett utmärkt val för alla som vill skapa en minnesvärd dekoration för sina fester och evenemang. Köp dessa ballonger idag och låt dem föra glädje och festligheter till ditt nästa evenemang.
 


Ljusblå ballonger av naturlig latex för att skapa en festlig atmosfär
Storlek på 30 cm för att ge en imponerande dekoration
Giftfritt material för en säker användning på alla evenemang
Perfekta för fester, födelsedagar och bröllop
Förgyll festlokalen med de här snygga ballongerna


Blå Ljus Naturlig Rekommenderas Deformationsfri Söt Levande Mångsidig Hållbar Hög Kvalitet Attraktiv Iögonfallande Lätt Att Använda Rolig Prisvärd Festlig Fest- Redo Elegant Häpnadsväckande Charmig Graciös Nyckfull Lekfull Chic Livlig Glamorös Hypnotiserande Förtrollande Strålande Utsökt Glittrande Fantastisk Glad Förtjusande Fängslande Lockande Uppfriskande