Ballonger Blå 25-pack - Latexballonger i Royal Blå Färg, Heliumkvalitet, Hållbara och Giftfria - Perfekta för Födelsedagar

64,00 kr

Dessa klassiska latexballonger har en vacker blå färg passar utmärkt till födelsedagsfester, tema-fester och andra festliga tillfällen!

I lager

Produktbeskrivning

Ballonger Blå 25-pack är den perfekta dekorationen för alla festliga tillfällen. Dessa ballonger är tillverkade av latexmaterial av hög kvalitet och är både hållbara och giftfria. Du kan fylla dem med normal luft eller helium för att få dem att flyga och de är säkra att använda både inomhus och utomhus.
 

Produktdetaljer:
Antal: 25-pack
Färg: Blå
Material: Latex

Mått: 30 cm
100% Biologiskt nedbrytbara.
Heliumkvalitet
Går lika bra att fylla med luft som med helium (Vill du att ballongerna skall flyga krävs helium).
 

Dessa blå ballonger är perfekta för födelsedagsfester, bröllop, studenten och andra festliga tillfällen. Deras vackra färg och höga kvalitet gör dem till en viktig del av din festdekoration.
 

Du kan använda dessa ballonger för att skapa imponerande girlanger och bågar som kommer att få din festlokal att sticka ut. De är enkla att använda och kommer att lägga till en festlig touch till alla dina evenemang.
 

Dessa ballonger är prisvärda och ger dig möjlighet att skapa en färgglad och festlig atmosfär. Du kan matcha dem med andra ballonger och dekorationer för att skapa en unik och minnesvärd festupplevelse.
 

Beställ Ballonger Blå 25-pack idag och gör din fest till ett minnesvärt tillfälle. Dessa ballonger är enkla att blåsa upp och kommer att ge din festlokal en festlig och glädjefylld atmosfär. Passa på att skapa en fantastisk festupplevelse med dessa vackra ballonger av hög kvalitet.
 

Ballongerna är tillverkade av latexmaterial av hög kvalitet, vilket garanterar att de är hållbara och långvariga.
Perfekt för olika tillfällen: Dessa blå ballonger är perfekta för födelsedagar, fester, bröllop, studenten och andra festliga tillfällen.
Säker att använda: Ballongerna är tillverkade av giftfria material och är säkra att använda både inomhus och utomhus.
Kan fyllas med normal luft eller helium: Du kan enkelt fylla ballongerna med vanlig luft eller helium för att få dem att flyga.
Ballonggirlanger och bågar: Dessa ballonger kan användas för att skapa vackra girlanger och bågar för att dekorera din festlokal.