Ballonger Rosa, Ljusrosa & Pärlemorvita

64,00 kr
4.5/5

Förvandla varje fest till en oförglömlig händelse med vårt 27-pack av drömlika ballonger i pärlemorvitt, rosa och ljusrosa.

Dessa ballonger är perfekta för alla tillfällen, från barnkalas och bröllop till nyårsfiranden, och de bidrar med en magisk atmosfär som lyser upp både stora och små ansikten.

Tillverkade i starkt naturgummi, dessa latexballonger är både praktiska och vackra, och kan fyllas med helium för att sväva vackert eller luft för flexibel placering.

Oavsett om det är en födelsedag, examen, baby shower eller företagstillställning, kommer dessa ballonger att ta din festdekoration till nya höjder och skapa minnesvärda ögonblick.

Mixa och matcha med andra färger för att anpassa till ditt tema eller skapa en imponerande regnbågseffekt. 

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Ge liv åt varje speciell dag med våra drömlika pärlemorvita och rosa ballonger! De här mångsidiga skönheterna passar perfekt för allt från barnkalas och bröllop till nyårsfesten.


Produktdetaljer:
Antal: 27-pack
Mått: 30 cm
Färg: Rosa, pärlemorvit, ljusrosa (9 av varje färg)
Material: Naturgummi
Tema: Födelsedag, Möhippa
Produkttyp: Latexballonger

De lysande kulörerna och den skimrande pärlemorfärgen adderar en magisk atmosfär och skapar minnesvärda ögonblick för både stora och små. Tänk dig barnkalaset där små ansikten lyser upp när de ser ett moln av dessa flytande skatter.

Eller den romantiska känslan de bidrar med som bröllopsdekorationer, där de elegant svävar över dansgolvet, och skapar en drömsk bakgrund för dagen då två hjärtan förenas. Inte bara till estetiken, utan våra ballonger är även praktiska. Tillverkade i stark latex för att säkra att festen fortsätter utan avbrott, kan de fyllas med helium för att sväva graciöst eller luft för att fästa varhelst du önskar.

Med dessa ballonger blir kalasdukningsprojektet både enkelt och storslaget! Låt dessa pärlemorvita
och rosa ballonger bli en del av ditt nästa firande.

Oavsett om det handlar om ett födelsedagsfirande, examen, baby shower eller en företagstillställning, kommer de att lyfta stämningen till nya höjder.

Du kan till och med mixa och matcha med andra färger för att anpassa till ditt tema eller skapa en regnbågseffekt som fångar allas uppmärksamhet.


VACKRA BALLONGER I ROSA NYANSER - Vackra ballonger i Rosa, Ljusrosa och Pärlemorvit

27-PACK LATEXBALLONGER I ROSA NYANSER - 27-pack latexballonger i storleken 30 cm med färger i rosa, pärlemorvit och ljusrosa

FÖR ALLA TEMAN: FÖDELSEDAGAR & MÖHIPPOR - Passar för olika teman som födelsedagar och möhippor

STARKA LATEXBALLONGER FÖR HELIUM ELLER LUFT - Tillverkade i stark latex, kan fyllas med helium eller luft

SKAPA MAGISK ATMOSFÄR VID EVENEMANG - Perfekta för att skapa magisk atmosfär och minnesvärda ögonblick vid olika evenemang