Vita Bröllopsballonger med Grått Tryck

19,00 kr
4.5/5

Gör ditt bröllop oförglömligt med dessa eleganta vita ballonger med stilfullt grått tryck.

Dessa 100% biologiskt nedbrytbara latexballonger är den perfekta detaljen för att skapa en magisk och fotovänlig atmosfär.

Med ett 6-pack som erbjuder enhetlig och smakfull dekoration är de idealiska för att dekorera lokalen, skapa en imponerande entré eller som bakgrund för bröllopsfoton.

Deras flexibilitet tillåter användning med både luft och helium, vilket öppnar upp för en mängd dekorationsmöjligheter.

Välj dessa miljövänliga och vackra ballonger för att addera det där lilla extra till din stora dag.

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Visualisera den mest fantastiska dagen i ditt liv, omgiven av värme, glädje, och... eleganta vita ballonger med sofistikerat grått mönster. Precis, dessa ballonger för bröllopet representerar den perfekta detaljen för att skapa en minnesvärd och bildvänlig stämning på ditt stora dag.


Produktdetaljer:
Antal: 6-pack
Mått: 26 cm
Färg: Vit
Material: Naturgummi
Tema: Bröllop
Produkttyp: Latexballonger
100% Biologiskt nedbrytbara

Vare sig du önskar dekorera festlokalen, ordna en förtrollande entré till kyrkan eller erhålla den ideala fotobakgrunden, bidrar dessa ballonger till att tillföra det där extra som förhöjer hela tillställningen.

Ett set innehållande 6 st ballonger i stilren vit färg med smakfullt grått mönster garanterar att din utsmyckning är enhetlig och elegant. Dessa ballonger är inte endast en fröjd för ögat, de är även tillverkade av naturgummi, vilket innebär att de är 100% biologiskt nedbrytbara.

Detta innebär att du kan stå värd för en minnesvärd och ekovänlig festlighet. Med en diameter på 26 cm utgör dessa latexballonger den ideala storleken för att göra intryck utan att dominera.

De erbjuder flexibiliteten att fyllas med luft eller helium, beroende på ditt dekorationsbehov. För en svävande effekt över dansgolvet eller en kunglig entré, välj helium.

För att arrangera stående eller hängande prydnader, välj luft. Alternativen är gränslösa.


BRÖLLOPSBALLONGER FÖR MINNESVÄRD STÄMNING - Bröllopsballonger bidrar till en minnesvärd och bildvänlig stämning

6-PACK MED VITA BALLONGER OCH GRÅTT MÖNSTER - Ett 6-pack med vita ballonger och grått mönster, 26 cm i diameter, skapade av naturgummi

BRÖLLOPSBALLONGER AV LATEX - Ballongerna är avsedda för bröllop och är gjorda av latexmaterial

100% BIOLOGISKT NEDBRYTBARA FÖR MILJÖNS SKULL - Ballongerna är helt biologiskt nedbrytbara, för en miljömedveten fest

FLEXIBLA ANVÄNDNINGSMÖJLIGHETER: LUFT ELLER HELIUM - Anpassningsbara för olika dekorationseffekter, kan fyllas med antingen luft eller helium