Guld & Rosa Latexballonger 24-Pack 30cm

64,00 kr
4.5/5

Gör ditt nästa evenemang oförglömligt med vårt 24-pack ballonger, perfekt för att skapa en elegant och festlig atmosfär.

Med en blandning av guld, rosa och ljusrosa färger passar dessa ballonger utmärkt för alla typer av firanden, från tjejfester och möhippor till studenten och 40-årsdag.

Våra ballonger är tillverkade av naturlig latex, vilket inte bara ger dem en hållbar kvalitet utan gör dem också till ett miljövänligt val.

Oavsett om du planerar att skapa en imponerande ballonggirlang, en välkomnande båge eller en charmig ballongbukett, kommer dessa ballonger att lyfta ditt evenemang till nya höjder.

Låt kreativiteten flöda och skapa en oförglömlig festupplevelse med våra vackra och hållbara ballonger.

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Förvandla varje händelse till något minnesvärt med vårt paket 24 ballonger guld och rosa, perfekta för att ge din nästa fest en extra gnista!

Produktspecifikationer
Antal: 24-pack
Mått: 30 centimeter
Färg: Guld rosa ljusrosa
Material: Naturlig latex
Tema & tillfälle: Fest födelsedag
Produkttyp: Ballonger

Med en färgpalett i guld, rosa och ljusrosa sätts en sofistikerad och trendig ton som är idealisk för olika tillfällen såsom tjejkvällar, svensexor, examensfiranden, och 40-årsfesten.

Inte bara är dessa ballonger estetiskt tilltalande, men de bidrar även till en festlig stämning som kommer att uppskattas av hela familjen. Ge utrymme för din kreativitet och skapa fantastisk dekor till ditt event.

Oavsett om du siktar på att designa en imponerande ballonggirlang, en välkomnande båge vid entrén, eller uttrycka "Happy Birthday" med en förtjusande ballongbukett, blir dessa ballonger det ultimata komplementet.

Dessutom är de perfekta för att skapa romantiska accenter på bröllop eller för att åstadkomma en storslagen effekt genom att fylla upp taket med dessa skönheter för en minnesvärd fest. Våra ballonger är gjorda av robust, kvalitativ latex som garanterar att de förblir luftfyllda och attraktiva under hela festen.

Inte bara är de tåliga, men våra ballonger är dessutom biologiskt nedbrytbara, vilket gör dem till ett miljösmarta alternativ för ditt firande. Vi värderar betydelsen av att fira livets viktiga händelser på ett sätt som är både spektakulärt och hållbart.

24-PACK MED BALLONGER FÖR DET LILLA EXTRA - 24-pack med ballonger för att lyfta feststämningen

30 CM STORA I GLÄNSANDE GULD, ROSA OCH LJUSROSA - Ballongerna kommer i storleken 30 centimeter, i färgerna guld, rosa och ljusrosa

NATURGUMMI LATEX FÖR ALLA SORTERS FESTLIGHETER - Tillverkade av naturgummi latex, passande för firanden som födelsedagar och möhippor

MÖJLIGHET TILL ATT SKAPA UNIKA BALLONGDEKORATIONER - Ger möjlighet att skapa unika dekorationer såsom ballonggirlanger, entrébågar och ballongbuketter

MILJÖVÄNLIGA OCH HÅLLBARA VAL FÖR FESTEN - Hållbara och biologiskt nedbrytbara, för en miljövänlig fest