Sassier ballonger latex ljusblå metallic 24-pack

64,00 kr
4.5/5
Ballonger blå, ljusblå. Ballonger som höjer nivån på vilket kalas som helst. Skapa en rolig och minnesvärd fest! Fantastiska ballonger att överraska med.
Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Latexballonger i vacker ljusblå metallic färg.
Ballongerna är stora och blir ca 30 cm i diameter, levereras i 24-pack.

Fakta:
24-pack.
Material: Latex.
Färg: Ljusblå metallic.
Storlek: 30 cm (12")
100% Biologiskt nedbrytbara.


- För alla tillfällen, nyårsfesten eller bröllopet. Då dessa ballonger är lite extra eleganta med sitt metalliska utseende så passar de perfekt till alla sorters fester.

- Enkla att blåsa upp, ger en härlig kalasstämning. Ballonger ger alltid en extra festlig stämning när man pyntar och dekorerar festlokalen med dessa färgglada ting.

- Dekorera med ballonger är både fint och roligt! Varför inte ta tillfället i akt och dekorera nästa babyshower med ballonger eller använda ballonger på nästa bröllop?

- Ballong som höjer nivån på vilket kalas som helst. Hur gulligt är det inte om du ger någon en hel bukett av ballonger för att tacka eller bara överraska någon du tycker om.

- Ballonger är alltid ett säkert val för dekoration. Ballonger är väl ändå ett av de mest festliga tillbehören som finns, och det enklaste sättet att få till det där lilla extra på festen.Passar till:
bröllop, Kalasdekorationer, dekorationer, dukning bröllop, dukning, bröllopsdukning, ballonger, kalas, kalasballonger ballongarrangemang, ballongbuketter, ballongbågar, dekorera dessertbordet, student, examen, konfirmation, romantisk middag