Previous
Next

Folieballong Alla Hjärtans Dag 1 Styck

41,00 kr
När du vill ha en speciell gåva till den mest betydelsefulla i ditt liv, vad sägs om något från hjärtat? Visa din kärlek med ballonger.
Sista produkten i lager

Produktbeskrivning

Lägg till lite romantik i din vardag med en hjärtformad folieballong.

Kärlek är den bästa känslan, uttryck din kärlek med en ballong dekorerad med röda hjärtan, röda läppar och texten Love i svart. Passar till Alla hjärtans dag, Valentine eller när du vill visa kärlek till din nära.

Dina nära och kära kommer aldrig att glömma en gåva som denna!

Produktspecifikationer
Antal: 1 styck
Mått: 46 cm
Färg: Vit
Material: Folie
Tema & tillfälle: Alla Hjärtans dag, Valentines
Produkttyp: Folieballong

Utrustad med självstängande ventil
Individuellt förpackad

Obs! Kan fyllas med luft eller helium (vill man att ballongen skall flyga så måste man använda helium). 


Visa din kärlek till någon du bryr dig om. När du vill visa din kärlek men är lite blyg kan kanske denna folieballong vara ett fint sätt att göra det på. 

Visa din kärlek genom en kärleksfull ballong. Denna alla hjärtans dag ballong med texten "Love" kan också vara fin på ex. ett bröllop.

En hjärtformad folieballong till alla hjärtans dag. Få din käraste till glädjetårar med ett heliumfyllt hjärta på Alla hjärtans dag!

Fira kärleken med en romantisk ballong. Visa din kärlek till någon du bryr dig om eller visa lite kärlek till dig själv med en vacker hjärtballong.

Visa din kärlek med en hjärtformad folieballong.  Folieballongen är vit med röda hjärtan, röda läppar och texten Love i svart.