Hjärtformad Love Folieballong - 46 cm

41,00 kr
4.5/5
Är du ute efter den perfekta dekorationen som skriker "kärlek" för nästa kalas eller speciella tillfälle? Då har jag något som kommer att få ditt hjärta (och säkert någon annans också) att klappa lite extra. Tänk dig en supersöt, hjärtformad folieballong i en vacker rosa nyans. Den här ballongen är som en stor varm kram som du kan skicka till någon, utan att säga ett ord. Det är alla hjärtans dag varje dag med den här ballongen.
Perfekt för när du vill göra en romantisk gest, överraska din partner, eller bara sprida lite extra glädje. Den är också idealisk för att fira årsdagar, frieri, bröllop, eller som dekoration till en mysig hemmadate.
Du kan komplettera den med matchande band och kanske några rosblad för att skapa en ännu mer romantisk atmosfär.
Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Sugen på att överraska familjen eller din älskade med en lite annorlunda och uppblåsbar kärleksgest? Tänk dig blicken när de vaknar upp till en gigantisk, hjärtformad ballong som svävar i vardagsrummet eller vid frukostbordet – det är ju inte varje dag man ser något så häftigt, eller hur?


Produktdetaljer:
Antal: 1-pack
Mått: 46 cm
Färg: Rosa
Material: Folie
Tema: Alla Hjärtans dag, Födelsedag, Möhippa
Produkttyp: Folieballong


Vi snackar om en superfin folieballong, som inte bara är rosenröd utan i en mjuk rosa färg med en massa färgglada småhjärtan överallt – ja, sådana detaljer som verkligen skapar en känsla av omsorg och uppskattning.

Det är perfekt för alla sorters firanden och högtider, vare sig det är Alla hjärtans dag, en årsdag, en födelsedag eller bara för att visa lite extra kärlek. Ballongen är tillverkad av högkvalitativt foliematerial som håller luften inne längre än en vanlig latexballong. Med den rätta hanteringen kan din ballong sväva i flera dagar, och man kan till och med fylla på med helium om det behövs för att hålla den flytande ännu längre.

Om du inte har tillgång till helium kan du också blåsa upp den med vanlig luft, men då kommer den inte att sväva. Plus, när ballongen till slut tappar sin flygförmåga, är det inget slöseri. Folieballongen kan lugnt tömmas och vikas ihop för att återanvändas vid ett senare tillfälle.

Ännu bättre, den kan bli en hållbar del av födelsedagsdekorationerna år efter år med lite kärleksfull förvaring. Och som en extra bonus, hållbarheten på ballongen minskar din miljöpåverkan jämfört med engångsprodukter.


ÖVERASKA MED EN HJÄRTFORMAD FOLIEBALLONG - Överraska familjen eller en älskad med en uppblåsbar hjärtformad folieballong. Fylls enkelt med luft eller helium

ROSA BALLONG MED FÄRGLADA HJÄRTAN OCH TEXTEN LOVE - Ballongen är rosa med färgglada småhjärtan, skapar känsla av omsorg och uppskattning. Rosa med hjärtan i olika färger och texten Love i rött.

PERFEKT FÖR ALLA HJÄRTANS DAG - Lämplig för Alla Hjärtans dag, födelsedagar och andra firanden, håller luften längre än latexballonger

SVÄVANDE BALLONG FÖR DEKORATION - Kan blåsas upp med helium för svävande effekt eller luft för dekoration, återanvändbar efter tömning

HÅLLBAR PRODUKT FÖR MINSKAD MILJÖPÅVERKAN - Hållbar produkt som minskar miljöpåverkan jämfört med engångsprodukter, kan användas år efter år