Previous
Next

Folieballong 50 år Guld

30,00 kr

Hej hej! Är du på jakt efter det där lilla extra för att fira någons stora 50-årsdag? Jag har precis grejen för dig – en riktigt snygg folieballong som kommer att få huvudrollen i festdekorationerna. Tänk dig en stor, glänsande guldfärgad ballong med stora bokstäver som skriker "50th Birthday!" Det kommer definitivt vara en hit oavsett om du planerar en överraskningsfest eller en samlingspunkt för selfies och gruppbilder. Och vet du det bästa? Du behöver inte ens använda helium om du inte vill – ballongen har praktiska fästen så att du kan hänga upp den var du vill. Fyll den bara med vanlig luft och du är redo att skapa en festlig stämning! Perfekt för att piffa upp lokalen eller hemmet, den här ballongen ger direkt en festlig känsla till ditt partypynt. 

I lager

Produktbeskrivning

Hej där! Ska någon fira ett halvsekels fest snart? Då har jag den perfekta grejen som lyfter partystämningen till skyarna (bokstavligt talat om du använder helium).


Produktdetaljer:
Antal: 1 styck
Mått: 45 cm
Färg: Guld
Material: Folie
Tema: Årsdag, Födelsedag
Produkttyp: Folieballong
Kan blåsas upp med luft eller helium


Tänk dig en glimrande folieballong i guld, stor som en pizza, med ett fett "50th Birthday!" tryckt över den. Den här ballongen är inte bara en dekoration, den är ett statement.
Den säger "Vi firar stort!" och trust me, och den kommer dra blickarna till sig.

Fakta om vår guldglänsande jubilar här är enkel: den är gjord av folie, vilket betyder att den håller formen och glansen länge. Perfekt för att fota och dela med vännerna eller för att låta den sväva över festen hela kvällen om den är fylld med helium. Vill du ha den hängande vid sidan av buffébordet eller välkomstskylten? Lätt som en plätt, den har fästen så du kan göra precis det.

Och vet du vad det bästa är? Du behöver inte köpa en hel armé av de här, de säljs styckvis. Så du kan välja precis hur många guldiga 50-talare du vill ha för att matcha ditt partytema. Egentligen, vad är en 50-årsfest utan lite bling och flärd?

Det här är den detaljen som binder ihop alla dina andra partytillbehör – från serpentiner till isfacklor – och gör att födelsedagsbarnet känner sig som stjärnan på showen. Så, är du redo att markera 50 år på ett stort sätt?

Plocka hem den här ballongen och börja festen med en guldmedalj i dekorationsklassen!

GLITTRANDE GULD FOLIEBALLONG FÖR 50-ÅRSFESTEN - Folieballong i guld för 50-årsfest. Rund ballong och i en härlig guldfärg med texten "50th Birthday!" .

SJÄLVFÖRSLUTANDE BALLONG PÅ 45 CM - 45 cm stor, kan fyllas med luft eller helium. Självförslutande

50-ÅRSDAGSDEKORATION I PERFEKT STIL - Perfekt dekoration för att markera 50-årsdagen

FOLIE FÖR LÅNGVARIG FORM OCH GLANS - Gjord av folie för långvarig form och glans

LÄTT ATT MATCHA MED ANDRA DEKORATIONER - Säljs styckvis vilket gör det lätt att matcha andra dekorationer i ditt partytema