Previous
Next

Ballonger - Koppar, Rosa och Ljusrosa

64,00 kr

Vackra ballonger i koppar, rosa och ljusrosa - tre färger som smälter perfekt samman. Dessa romantiska färger är ett perfekt tillval för allt från möhippor till andra festliga tillfällen. Våra ballonger är perfekta för fester, temafester, barnkalas, gender reveal-partyn, babyshower och mycket mer. Oavsett om du planerar lekar, ballongdans, vattenkrig eller behöver dekorera för en kräftskiva, studenten eller mottagning, så kommer våra klassiska ballonger att höja feststämningen. Skapa en festlig atmosfär med våra ballonger och låt kreativiteten flöda!

I lager

Produktbeskrivning

Dessa 12-tums latexballonger är perfekta för att ge din fest eller tillställning en extra touch av glädje och festlighet. Dessa ballonger är tillgängliga i en 24-pack med 3 vackra färger - koppar, rosa och ljusrosa - och är idealiska för tjejfester, möhippor, examensfiranden, födelsedagsfester och bröllop.


Produktdetaljer:
Antal: 24-pack
Mått: 30 cm
Färg: Koppar, rosa, ljusrosa (8 av varje färg)
Material: Naturgummi
Tema: Bröllop, möhippa, födelsedag
Produkttyp: Klassiska ballonger


De är även 100% biologiskt nedbrytbara och labbtestade för att säkerställa kvalitet och hållbarhet. Våra ballonger är heliumkvalitet och kan fyllas med både luft och helium, vilket ger dig flexibilitet när det gäller dekorationer och arrangemang. Vill du att de ska flyga, krävs helium.

Oavsett om du vill skapa en vacker ballongbåge, dekorera taket eller fylla rummet med festliga färger, är dessa ballonger ett perfekt val för alla typer av tillställningar. Med våra 12-tums latexballonger kan du skapa en fantastisk feststämning och göra din tillställning minnesvärd för både dig och dina gäster. Oavsett om det är ett barnkalas, temafest, babyshower, gender reveal-party eller bröllop, så är dessa ballonger den perfekta dekorationen för att lyfta fram feststämningen och sprida glädje.

Njut av enkla lekar som ballongdans eller ordna spännande vattenkrig med våra ballonger, som även passar utmärkt för att skapa en kreativ och festlig atmosfär. Ge din fest, mottagning, kräftskiva, studentfirande, bjudning eller annan tillställning en touch av glamour med våra vackra och mångsidiga latexballonger.


KOPPAR, ROSA OCH LJUSROSA 12-TUMS BALLONGER I 24-PACK: 24-pack med klassiska 12-tums latexballonger i koppar, rosa och ljusrosa - perfekta för fester och tillställningar.

MÅNGSIDIGA BALLONGER FÖR LEKAR OCH KREATIVITET: Mångsidiga ballonger som passar för lekar, som ballongdans och vattenkrig, samt för att skapa en kreativ atmosfär vid olika tillställningar.

HELIUMKVALITET: FÖR DEKORATIONER OCH ARRANGEMANG: Heliumkvalitet, kan fyllas med luft eller helium för dekorationer och arrangemang.

PERFEKTA FÖR FESTER OCH TILLSTÄLLNINGAR: Skapar festlig stämning för barnkalas, temafester, babyshower och bröllop.

MÅNGSIDIGA BALLONGER FÖR LEKAR OCH KREATIVITET: Mångsidiga ballonger som passar för lekar, som ballongdans och vattenkrig, samt för att skapa en kreativ atmosfär vid olika tillställningar.