Röda Konfettiballonger 6-Pack

41,00 kr
4.5/5
Sugen på att göra din nästa familjefest lite extra pampig och färgglad? Kolla in våra röda konfettiballonger – ett 6-pack som kommer addera den där wow-faktorn till ditt firande, oavsett om det är Alla hjärtans dag, födelsedagskalas eller något annat kul tillfälle.
Dessa ballonger är inte bara snygga att titta på med sin klar-röda konfetti som syns tydligt genom den transparenta latexen, de är också ett miljövänligt val eftersom de är tillverkade av 100% naturgummi som är biologiskt nedbrytbart.
Gnugga de uppblåsta försiktigt mot ett tyg eller hår för att skapa statisk elektricitet. Detta hjälper konfettin att "fastna" på ballongens inre ytor och gör att de fördelas jämnt, vilket synliggör det färgglada innehållet
Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Låt mig berätta om en rolig och festlig pryl som kommer att göra dina familjefiranden och samlingar lite extra speciella – våra konfettiballonger med en härlig röd konfetti inuti!


Produktdetaljer:
Antal: 6-pack
Mått: 30 cm
Färg: Röd
Material: Naturgummi
Tema: Alla Hjärtans Dag, Födelsedag, Möhippa
Produkttyp: Konfettiballonger


Våra konfettiballonger är superenkla att använda. Du får 6 transparenta, biologiskt nedbrytbara latexballonger som redan är fyllda med färgglad röd konfetti, så du behöver inte bry dig om att stoppa in konfettin själv – vi vet hur värdefull din tid är, särskilt när du förbereder ett firande.

Dessutom kommer detta att minska röran! När ballongerna är uppblåsta blir konfettin synlig och ger en lekfull och festlig touch till vilken miljö som helst. För att göra konfettin mer levande kan du gnugga uppblåsta ballonger mot tyg eller hår för att skapa statisk elektricitet som hjälper konfettin att fästa mot insidan av ballongens yta och sprida sig mer jämnt.

De här ballongerna är perfekta för födelsedagsfester, bröllop, baby showers, nyårsfirande, eller till och med som en del av din heminredning för stora helgdagar som jul och Alla hjärtans dag. Oavsett tillfället kommer de att tillföra en sprudlande och minnesvärd atmosfär till din händelse.

Eftersom ballongerna är gjorda av biologiskt nedbrytbara latex är de också ett mer miljövänligt val, vilket gör att du kan fira med gott samvete. Tänk på att när du blåser upp ballongerna, inte överfylla dem eftersom det kan orsaka att de spricker. De optimala måtten för våra konfettiballonger är ungefär 30 centimeter i diameter efter uppblåsning.

GÖR FESTEN FÄRGGLAD MED RÖDA KONFETTIBALLONGER - Konfettiballonger med röd konfetti. Passar perfekt att blåsa upp och dekorera med på alla festliga tillställningar.

6-PACK MED RÖDA KONFETTIBALLONGER I NATURGUMMI - Innehåller 6-pack genomskinliga ballonger av 30 cm i naturgummi fyllda med röd konfetti. Inget pillande med att få in konfettin i ballongerna.

ALLA HJÄRTANS DAG, FÖDELSEDAG OCH MÖHIPPOR - Teman inkluderar Alla Hjärtans Dag, Födelsedag och Möhippa

PREMIUM KVALITET BIOLOGISKT NEDBRYTBARA LATEX - Miljövänliga då de är gjorda av biologiskt nedbrytbara latex. Premium Kvalitet

FYLL MED LUFT ELLER HELIUM - Går lika bra att fylla med luft som med helium (Vill du att de skall flyga krävs helium).